Guanyadors del Concurs de Microrelats NegrOliva i JoveOliva

biblioJa es coneixen els guanyadors d’aquesta edició del Concurs de Microrelats. S’han presentat setanta nou microrelats al Concurs, a la categoria de JoveOliva han participat vint-i-tres relats i al concurs NegrOliva participen cinquanta sis relats.

El jurat d’aquesta edició està format per Àlex Martin, escriptor i director de la col·lecció Crims.cat de l’Editorial Alrevés; Sílvia Romero Olea, escriptora i conductora del Club La Crisàlide de la biblioteca; Josep Forment, editor a l’Editorial Alrevés; Rosana Lluch Millan, filòloga i gerent de la llibreria Llorens Llibres; Veri Pena Montfort, llibretera a la Llibreria La Mulassa; i Mercè Porta Casals, col·laboradora del Club de lectura de la biblioteca, que donen el següent veredicte:

negroliva

Els guanyador del Concurs de microrelats NegrOliva és Joan Sanchís Guirado amb el microrelat Fred de mort. En segon lloc és per Anna Salgot i de Marçay amb La porta tancada, mentre que la tercera posició ha estat per Gemma Ortís Carrasco amb el seu microrelat No obris la porta.

El Concurs de microrelats JoveOliva ha estat guanyat per Paula Sierra Varela amb Una biblioteca als estels. La segona posició ha estat per Ariadna Verdaguer Oms amb el microrelat Tot va bé; finalment el tercer lloc ha estat per Duna Pascual March amb el seu microrelat Tard.

joveoliva

El primer premi pel guanyador en les dues categories de la segona edició del Concurs de Microrelats NegrOliva i JoveOliva són un lector de llibres electrònics E-reader Cervantes touch i un llibre digital a escollir del catàleg de Liberdrac.

jomEls tres guanyadors d’ambdues categories rebran també un tiquet regal per entrades per tres espectacles per a dues persones de la temporada estable de 2014 del Teatre Principal i de l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, i un lot de llibres per a cadascun dels guanyadors i guanyadores.

Els tres relats guanyadors formaran part del recull virtual que es publicarà al bloc Fora del Prestatge de la biblioteca.

La biblioteca Joan Oliva i Milà també editarà un punt de llibre per la Diada de Sant Jordi amb el títol i els autors dels microrelats guanyadors. Aquest punt de llibre es repartirà als usuaris de la biblioteca

El proper dijous, 10 d’abril a les 20 hores es realitzarà el lliurament de premis als guanyadors del Concurs de Microrelats NegrOliva i JoveOliva a la biblioteca Joan Oliva i Milà. Aquest concurs ha comptat amb la col·laboració de l’Editorial Alrevés, Libros de Seda, Liberdrac i les llibreries Llorens Llibres i La Mulassa. Gràcies a tothom per la vostra participació i us convidem a tots, participants o no participants, al acte de lliurament de premis.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello