Taller de còmic infantil – La caca màgica

La caca mágicaEl proper dissabte 26 de maig a les 12h, la Biblioteca acollirà un taller de còmic per a nens i nenes a partir de tres anys.

L’autor del còmic La Caca Màgica, Sergio Mora, ensenyarà als més petits com es fa un còmic., des de com es treballa el guió a com es fan i s’organitzen els dibuixos.

La caca màgica és un còmic adreçat a infants a partir de tres anys, no hi ha text i a través de les il·lustracions els més petits poden seguir la narració i introduir-se en el llenguatge del còmic.

Sergio MoraEl taller està organitzat per la gent de la col·lecció Mamut, de l’editorial Bang.
 
MAMUT és una col·lecció de còmics dissenyada i pensada exclusivament per als més petits, per aquells que comencen a llegir i aquells que encara no en saben.

A Mamut pensen que els còmic són, a més d’una molt bona eina pedagògica, una gran porta d’entrada al món de la lectura. Una manera entretinguda d’estimular la lectura i acompanyar les seves primeres passes en el meravellós món dels llibres, posant especial atenció en el còmic.

Per aconseguir-ho, divideixen els llibres en 3 segments d’edat molt diferenciats: 3+ per aquells que encara no saben llegir (però sí poden seguir una història seguint les imatges), 6+ per aquells que acaben de començar, i 9+).

Mamut 3+: Còmics muts en tapa dura, amb vinyetes grosses i de colors vius i històries molt senzilles, basades en l’entorn I el dia a dia dels seus lectors. Pensats per a que aquells que no saben llegir encara, vagin guanyant autonomia poc a poc.

Mamut 6+: Còmics amb text, frases curtes i senzilles, per a facilitar la comprensió. En taba tova, també amb vinyetes grosses i colors molt vius. Les històries són una mica més complexes i hi introduïm les aventures, sempre amb referents propers als lectors: família, amics…

Mamut 9+: Còmics amb text, on la sintaxi ja és més complexa. S’introdueixen les subordinades i la quantitat de text a la pàgina augmenta. El número de vinyetes per pàgina també augmenta i s’hi introdueix una varietat més gran de gammes de colors. Les històries també són més complexes, i hi introduïm un major número de personatges i gèneres: aventures, ciència-ficció…

Fotos

Tots aquests còmics i molts d’altres els podreu trobar a la sala infantil de la Biblioteca.

Encara queden places lliures! Si us voleu inscriure truqueu al 938 159 121 o envieu un correu electrònic a b.vilanovag.act@diba.cat.

Us hi esperem!!!!

Súper 8