‘El Tastet… del Faraday’ a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell

Bàner Faraday 2012

Aquest dissabte, 12 de maig, a les 18h. la Biblioteca Armand Cardona acollirà El tastet… del FARADAY, amb la participació de Pere Agramunt i David Puig, directors del Faraday. Es presentarà el festival de música organitzat per l’entitat vilanovina La Medusa, on es coneixeran els principals grups i artistes que formaran part del cartell tant del Faraday com del Faraday Major, amb una audició comentada d’alguns dels temes més representatius.

Cartell del Faraday 2012

Aquesta activitat es complementarà amb l’actuació en acústic del grup vilanoví Copa Lotus:

Aquesta edició, que com ja és habitual se celebrarà al Molí de Mar entre el 29 de juny i l’1 de juliol, es recolza en el producte nacional, destacant la participació de grups com La Casa Azul o Love of Lesbian, que portaran el seu nou treball que publicat al maig.  Dels 21 grups que han confirmat la seva participació en el Festival 14 provenen de Catalunya, incloent-hi alguns artistes emergents com La Estrella de David, Joaquin Pascual o Mates Mates.

Pel que fa a l’escena internacional destaca la participació del cap de cartell Josh Rouse & The Long Vacations amb el seu darrer i exitòs treball, els nord-americans Bowerbirds, la sueca Frida Hyvönen i els anglesos The Montgolfier Brothers.

El Faraday és un dels festivals referent dins l’òrbita de la música independent i amb aquesta ja seran 9 les edicions que s’han realitzat. Poc a poc ha anat guanyant rellevància dins del panorama “festivalero” nacional i això ha provocat que hagi estès els seus tentacles per la resta de l’agenda anual, amb el Faraday Major, que se celebrarà durant el mes de juliol, i el Faraday Tardor, que tindrà lloc a finals d’octubre.

El Faraday de nit

Podeu escoltar una selecció musical dels diferents grups que assistiran al Faraday 2012 en la següent playlist que es troba a l’Spotify de les Biblioteques Municipals:

Playlist Faraday 2012

Spro_3