Un Sant Jordi ple de llibres a la Biblioteca Cardona

Sant Jordi 2012Com ja ve sent habitual en aquestes dates celebrem la diada de Sant Jordi i en el cas de la Biblioteca Cardona ho fem amb l’edició de dos punts de llibre i la publicació de la Guia de Novetats amb les novel·les més esperades d’aquest dies.

El punt de llibre d’aquest any commemora els 40 anys de la primera Numància de l’Armand Cardona Torrandell, el 1972. Llavors va iniciar un cicle que va aplegar un total de 13 exposicions durant quatre anys que varen coincidir amb el seu moment de plenitud creativa. També, per segon any consecutiu, oferim un punt de llibre infantil que es basa en el punt guanyador de l’edició del Concurs Infantil 2011.

Bon Sant Jordi 2012

Tot i no ser fins dilluns, 23 d’abril, la diada de Sant Jordi la biblioteca Armand Cardona ja fa dies que celebra aquesta festivitat i per aquest motiu ha organitzat les següents activitats: el 3r Concurs Infantil de Punts de llibre, el Concurs Internacional de Dibuix Infantil, la presentació del llibre Els anys Salvatges de Xavier Vernetta i l’hora del conte El Drac i el poble sense memòria a càrrec de Xavier Raventós.

Però si per algun motiu és rellevant i coneguda aquesta festivitat és pel protagonisme que tenen els llibres. Per aquest motiu us convidem a consultar les novetats que us proposem en aquesta edició:

Des de la biblioteca Armand Cardona també us volem animar a que visiteu les ofertes virtuals que han preparat amb motiu de la Diada de Sant Jordi tant des de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació com des de la Sudirecció General de Biblioteques de la Generalitat:

Especial Sant Jordi 2012.- recomanacions de llibres i música per gaudir al màxim de la diada i recull amb totes les activitats que les més de 200 biblioteques públiques i 9 bibliobusos de la província ofereixen per celebrar el dia del llibre i la rosa.

Llibres i lectura: bibliografia bàsica a càrrec del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Novetats Sant Jordi 2012

Bona diada de Sant Jordi per a tothom!!!

Spro_3