Presentació del llibre ‘Cosas que importan’ de Joelle Cervera

Cosas que importanLa Biblioteca Armand Cardona acollirà el proper divendres 24 de febrer a les 19h a presentació del llibre Cosas que importan: todo lo que no enseñan en la escuela y no está de más saber a càrrec de la seva autora, Joelle Cervera Pascual.

La Joelle (1980) és llicenciada en psicologia amb una especialitat en psicologia clínica i psicoteràpia per la Universitat Rovira i Virgili. Viu a Sant Pere de Ribes amb la seva parella i el seu fill.

Joelle CerveraAquest llibre va sorgir de la necessitat de donar resposta a aquelles preguntes íntimes que els estudis de psicologia no podien contestar i finalment es va convertir en un treball d’investigació on ha comptat amb més de deu testimonis reals que han prestat la seva veu per mirar de respondre-les.

Cosas que importan es divideix en tres parts.

La primer part es dedica a l’individu i es tracten temes com la religió com a manera de donar resposta a preguntes que tots ens fem: “D’on venim? Quin sentit té la meva vida?” però també és vol donar un visió general del que és la persona com a un tot integrat i analitzar com ens enfrontem a certes situacions de la vida.

La segona part tracta de com ens relacionem amb els altres i la tercera tracta de l’amor i del món de la parella des del moment de la seducció i l’enamorament però també tenint en compte les crisis i els obstacles que trobem al camí.

Exposició de fons

Per complementar aquesta activitat, la Biblioteca ha preparat una exposició del nostre fons d’autoajuda i també una guia de lectura on podreu trobar una selecció de documents que ens poden ajudar a tractar temes dolorosos com la separació o la pèrdua però també llibres que poden guiar-nos en la recerca de la felicitat, en reafirmar la nostra autoestima o  en com relacionar-nos amb els altres.

Podreu trobar més informació al web de l’autora i al bloc del llibre.

Súper 8