Gran èxit en la presentació del llibre de Quico Ràfols

El passat divendres, 11 de novembre, la Biblioteca Armand Cardona Torrandell va acollir més d’un centenar de persones en l’acte de presentació del llibre del vilanoví Frederic Ràfols Guia de colls de Catalunya, Andorra i Balears: 900 pujades en bicicleta de carretera, del qual es van vendre més d’una quarantena d’exemplars. La presentació de la guia va anar a càrrec del periodista i director del canal Teledeporte de TVE Carles de Andrés i del propi autor.

El llibre, editat per Cossetània, pretén fer una descripció exhaustiva de les carreteres pavimentades i en pujada del país. Així, doncs, n’expressa l’altitud, la llargada, el percentatge mitjà i màxim, el desnivell i el grau de dificultat, tenint en compte la toponímia oficial i la pertinença a la Xallenge Europeu del BIG o a la ibèrica del CIMA. En el centenar de pujades que s’inclouen en aquests dos darrers llistats s’hi afegeix el gràfic del relleu i, en tots els casos, la pàgina web en la qual es pot trobar la font o major informació.

Des de la Biblioteca Armand Cardona volem agraïr la presència de tots els que vareu assistir a aquest acte i especialment la col·laboració del “Mago Tusinu” que ens ha cedit algunes de les fotografies que apareixen en aquest reportatge.

Spro_3