Temps de vi

Tast de viL’experiència va tenir que ser molt de gust dels visitants i els organitzadors, va ser una bona collita de tast l’any 2012. Aquest any els organitzadors s’han decidit a repetir la experiència i aquesta vegada es farà encara amb més aroma i elegància. La Fira Temps de Vi, que es realitzarà aquest cap de setmana a la ciutat, tindrà el seu ampli espai a la rambla Principal de Vilanova i la Geltrú i comptarà amb la presència de quaranta dos cellers de diferents denominacions de Catalunya i vuit estands gastronòmics.

L’activitat que més s’espera enguany degut a la gran acollida que va tenir en la seva primera edició de la fira són els Tasts a Alta Mar. El diumenge 2 de juny, a les 12 h, es farà un maridatge de quatre plats amb el Xef Alex Mestres i tot meridat amb vins i caves d’Agustí Torelló Mata, dalt d’un catamarà de més de cent places en plena costa mediterrània.

Suro de viTambé destaquen el Tast Prèmium que dijous 30 a les 21 h es farà al restaurant la Treva amb la presentació del nou vi sense sulfurs del celler Alemany i Corrio i de la nova anyada de seu xarel.lo Principia Mathematica. El divendres 31 a les 21 h es farà al restaurant Marejol amb vins de Jean Leon un tast vertical des de 1975; i el que es farà al mateix restaurant el dissabte 1 de juny a les 21 h amb un Maridatge amb els Gran Cuvee de Freixenet.

Al llarg d’aquests tres dies intensos també es podrà gaudir de tallers de degorjat, tasts, experiencia riedel i alguna sorpresa mes. La Fira Temps de vi també comptarà amb dos escenaris que comptaran amb les actuacions musical de Jazz de Copes, Cookin’ Monk, Xevi Chase, D-covers, Amb Z de Jazz i la banda de l’Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú.

Temps de vi: 31 de maig, 1 i 2 de juny

Llibres

 • El A, e, i, o, u del vino
 • Atlas del vino : vinos y regiones vinícolas del mundo
 • Enciclopedia del vino : una guía alfabética de los vinos de todo el mundo
 • Enciclopedia práctica para conocer y apreciar el vino
 • Escuela de vino : comprar, conservar, catar, servir y beber el vino
 • Los mejores vinos del mundo
 • Los Mejores viñedos y bodegas del mundo : una perspectiva actual
 • Servicio de vinos
 • El Sumiller del siglo XXI : manual para profesionales y aficionados
 • Sumillería : el vino y su servicio
 • Todo lo que debes saber sobre el vino : para impresionar en la mesa a tus amigos
 • Tratado básico de enologia
 • El vi
 • El Vi neix a la vinya : una visió pràctica i integral del món del vi
 • El vi neix a la vinya: una visió pràctica i integral del món del vi
 • El vino: atlas mundial
 • El vino: de la cepa a la copa
 • El Vino y la salud : aprendamos a beber : alabanza del vino y menosprecio del alcohol
 • Vinos
 • Vinos especiales : vinos con otro carácter: todo un viaje desde los orígenes más remotos de la enología hasta los sistemas de elaboración más modernos
 • Vinos y cavas : 585 consejos imprescindibles
 • La vinya i els vins
 • DVD

 • Entre copas
 • Andalucía tierra de vinos: vinos, enología, bodegas
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Morello