7è Concurs de Microrelats de Gènere Negre NegrOliva

generenegrejomLa Biblioteca Joan Oliva i Milà, amb la col·laboració de l’Editorial Alrevés, Llorens Llibres i La Mulassa, organitza el 7è Concurs de Microrelats de Gènere Negre NegrOliva.

A partir de divendres 25 de gener i fins diumenge 17 de febrer de 2019 a la mitjanit (ambdós inclosos), es podran enviar els microrelats a l’adreça electrònica: microrelatsjoanoliva@vilanova.cat, indicant en l’assumpte Concurs NegrOliva i, en el correu, les dades de participació que s’inclouen en les bases. S’hi podran enviar tants microrelats com es vulgui, però només es podrà optar a un premi final.

Aquest concurs té com a objectiu fomentar la creació literària i la lectura i, alhora, difondre el centre d’interès de Gènere Negre de la biblioteca. L’edat per participar-hi és a partir de 18 anys. Per Sant Jordi 2019, la biblioteca editarà un punt de llibre, que es repartirà entre els usuaris, amb el títol i l’autor dels tres microrelats guanyadors.

Bases de participació del Concurs de Microrelats de Gènere Negre NegrOliva 2019

IMG_6218 Tots tres guanyadors rebran una ruta cultural per a dues persones i, a més a més, també tots tres seran obsequiats amb un lot de llibres gentilesa de les llibreries de la ciutat, La Mulassa i Llorens Llibres, i de l’Editorial Alrevés.

Enguany, el jurat estarà format per Mª Rosa Nogué, escriptora, conductora del club de lectura La Crisàlide, de la biblioteca; Rosana Lluch Millan, filòloga, gerent de la lliberia Llorens Llibres; i Veri Pena Montfort, llibretera a la Llibreria La Mulassa.

El veredicte es farà públic a partir del dia 7 de març a través del web, el blog i el facebook de la biblioteca.

Microrelats guanyadors del Concurs NegrOliva 2018

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Funny Girl