Morder la manzana. La revolución será feminista o no será. Leticia Dolera

Ser feminista implica para mujeres y para hombres empezar a mirar la realidad a través de un nuevo cristal

portada_morder-la-manzana_leticia-doleraLeticia Dolera és una actriu, guionista i directora de cinema barcelonina que, des de fa ja molt de temps, ha destacat per posar veu a les reivindicacions feministes en l’esfera pública. A primers d’aquest any 2018, va fer un pas més en publicar Morder la mazana. La revolución será feminista o no será, en què l’actriu “parla del feminisme com a descobriment, com a revelació i com a teoria política i filosòfica“. El llibre, organitzat en 46 capítols, repassa diferents mites lligats a la identitat femenina, l’amor romàntic, la bellesa, la maternitat o l’edat a la vegada que fa un repàs per la història del feminismne.

El debut de Dolera com a escriptora no ha pogut tenir més èxit. Morder la manzana va veure la llum al mes de març i ja va per l’edició número 10 i supera el 50.000 exemplars venuts, encapçalant les llistes de venda dels títols de no ficció a tot el país.

Leticia DoleraDolera, compromesa en la defensa dels drets de les dones i la lluita contra la violència de gènere, ja va protagonitzar l’any passat la campanya No es No, de l’Ajuntament de Madrid, reivindicant unes festes lliures d’agressions masclistes.

Enguany, el govern de la capital catalana la va triar per ser la pregonera de les festes de la Mercè 2018. Leticia Dolera ha estat la pregonera més jove de tota la història, que compta amb 65 homes i només 11 dones que han donat el tret de sortida de les festes de la capital catalana. L’actriu va aprofitar el pregó per fer esment que Ada Colau, actual alcaldesa, ha estat la primera dona a ocupar aquest càrrec.

portada rodona_morder-la-manzana_leticia-doleraPrimeres pàgines.

Ja podeu reservar Morder la manzana a la biblioteca Joan Oliva i Milà.

dolera-mirarse

Llibres

  • Morder la manzana
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Funny Girl