Tocado y hundido, Lisa Gardner

tocado y hundido Lisa GardnerTocado y hundido, de l’escriptora supervendes nord-americana Lisa Gardner, és la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva. Un nou cas per a l’agent Tessa Leoni, que vam conèixer com a membre de la policia estatal de Boston en el primer volum de la sèrie: Y yo a ti más. Posteriorment, Gardner publicaria Sin compromiso, el segon volum de la sèrie en què Tessa Leoni s’encarregava d’investigar la desaparació d’una família al complet.

Lisa Gardner va néixer l’any 1972 a Oregon (Estats Units) i, després d’uns anys de joventut en què va treballar en el camp de l’hosteleria, va decidir dedicar-se a jornada completa a l’escriptura. Va començar publicant novel·les romàntiques sota el pseudònim d’Alicia Scott, però ha estat gràcies a les seves sèries de novel·les de suspens i misteri que ha aconseguit fer-se un nom com a autora de thrillers d’èxit. Són conegudes la sèrie protagonitzades per la detectiu D.D. Warren (Sola, n’és la primera); la sèrie protagonitzada pels agents de l’FBI Pierce Quincy i Rainie Conner i la sèrie que protagonitza la detectiu Tessa Leoni.

SÈRIE TESSA LEONI

Si voleu llegir les primeres pàgines, feu clic sobre de les portades

Y yo a ti mas oli desarrollo.indd Sin compromiso_portada tocado y hundido_portada

A Tocado y hundido, Tessa Leoni i el sergent de la Brigada d’Investigació Criminal, Wyatt Foster, hauran de descobrir què hi ha de veritat en el cas que tenen entre mans. Nicole (Nicky) Frank acaba de tenir un greu accident de trànsit. logo blog genere negre_AMB LLETRESEl seu cotxe ha sortit de la carretera i, ferida i sota una intensa pluja, la Nicky ha aconseguit sortir viva del barranc a què ha anat a parar. Té una única preocupació: la seva filla Vero viatjava amb ella, però ha desaparegut. El sergent Foster sap que, en aquests casos, els minuts són determinats així que inicia ràpidament la recerca de la nena. Però la trama fa un gir inesperat quan apareix en Thomas, el marit de la Nicole. Assegura que no tenen cap filla i, per tant, no cal que busquin cap nena perquè no existeix. Què hi ha de cert en la història que explica Nicole Frank? és veritat, com diu el seu marit, que la Nicole ha patit en el darrers mesos d’altres commocions cerebrals?

Ja podeu reservar Tocado y hundido a la biblioteca Joan Oliva!

Llibres

  • Y yo a ti más
  • Sin compromiso
  • Tocado y hundido
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Logo Generalitat

    Funny Girl