Faraday

Festival de Música Independent

Ja tornem a ser-hi, ja s’apropa l’estiu, la platja, la calor, i aquelles sensacions que ens fan saber que ja arriben els concerts musicals a l’aire lliure. Un d’ells inexorablement des de fa 5 anys és el Festival de Música Independent de Vilanova i la Geltrú: el Faraday.

The Divine Comedy encapçala el cartell per l’ edició de 2009 del Faraday Festival, que també tindrà la presència de Joe Crepusculo, Extraperlo, els australians The Lucksmiths, Ipso Facto, Manel, The New Raemon i Half Foot Outside.

En aquesta edició participarà també el grup vilanoví Biscuit i la nova formació local It’s not not o The Queen Machine. Altres grups musicals que participaran i menys coneguts que els anteriors són: The Leisure Society, Ipso Facto o Bestia Ferida.

Com a novetat, el festival es clourà amb una gran festa, diumenge a la tarda, a la platja del Far amb actuacions musicals i d’entrada gratuïta per arrodonir aquest intens cap de setmana de música independent a la nostra ciutat.

Si volem assistir-hi, no perdem més temps, a partir del dilluns, 1 de juny ja tindrem les entrades disponibles d’un dia per aquest festival que vol consolidar-se com un esdeveniment internacional de referència. Les entrades per abonaments, tots els dies del festival, ja fa unes setmanes que es van posar a la venda.

El festival tindrà lloc el 3,4 i 5 de juliol al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú. No hi falteu!.

MÉS INFORMACIÓ. Programes i Entrades.

http://www.faraday.tv/

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello