Concurs de Microrelats NegrOliva 2016

biblio2La Biblioteca Joan Oliva i Milà, amb la col·laboració de l’Editorial Alrevés, Llorens Llibres, La Mulassa i Liberdrac, organitza amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú el 4rt Concurs de Microrelats NegrOliva. A partir de dijous, 28 de gener i fins al dilluns, 22 de febrer de 2016 (inclosos) ja es podran enviar els microrelats a l’adreça electrònica: microrelatsjoanoliva@vilanova.cat, indicant l’assumpte Concurs NegreOliva i les dades de participació que s’inclouen en les bases. Es podran enviar tants microrelats com es vulgui però només es podrà optar a un premi final.

Aquest concurs té com a objectiu fomentar la creació literària i la lectura, i difondre el centre d’interès de Gènere Negre de la biblioteca. L’edat per participar és a partir de 18 anys. La biblioteca editarà un punt de llibre per Sant Jordi 2016 amb el títol i l’autor dels tres microrelats guanyadors que es repartiran entre els usuaris de la biblioteca.

  • Bases Concurs Microrelats Negroliva
  • El primer premi dels concurs NegrOliva consistirà en un lector de llibres electrònics amb un llibre digital del catàleg de Liberdrac. Els tres guanyadors obtindran com a premi una ruta cultural per dues persones i un lot de llibres. El jurat estarà format per Gregori Dolz Kerrigan, director de l’Editorial Alrevés; Mª Rosa Nogué, escriptora, conductora del club de lectura La Crisàlide, de la biblioteca; Rosana Lluch Millan, filòloga, gerent de la lliberia Llorens Llibres; i Veri Pena Montfort, llibretera a la Llibreria La Mulassa.

  • Microrelats guanyadors NegrOliva 2015
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Morello