Collita Negra 2022

Collita Negra 2022

La biblioteca Joan Oliva i Mila, de Vilanova i la Geltrú; la Bòbila, de l’Hospitalet de Llobregat; la biblioteca Districte 6, de Terrassa i la biblioteca Montbau-Albert Pérez Baró, de Barcelona estan especialitzades en gènere negre i policíac. Anualment, fem un recull de títols que han estat publicats l’any anterior i que podeu trobar a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Si voleu consultar la Collita 2022 de novel·la negra i policíaca feu clic a continuació:

Si voleu saber la disponibilitat dels títols, ho podeu fer de manera molt senzilla a través del catàleg Aladí. A més a més, si preferiu llegir en format digital, recordeu que amb el carnet de les biblioteques de la Diputació de Barcelona teniu accés al catàleg eBiblio. Molts dels títols inclosos en aquesta guia també els podeu agafar en préstec en format digital.

Us deixem amb una petita tria de tot allò que podeu trobar a la Joan Oliva i que està inclòs a la Collita 2022

Collita 2022 a la Joan Oliva

Collita 2022 a la Joan Oliva

Així doncs, no deixeu de fer una ullada al recull de publicacions que trobareu a la Collita 2022. De ben segur que trobareu moltes lectures interessants. I recordeu també que a Llibres i + podeu estar al dia sobre gènere negre i policíac.

Funny Girl