25N Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

25N Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Ara fa tot just un any, coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones de 2021, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú inaugurava els nous Centres d’Interès de Dones i Feminismes i LGTBIQ+.

Concretament, el Centre d’Interès de Dones i Feminismes va néixer amb la voluntat de fomentar l’equitat de gènere i posar a l’abast de tothom fonts d’informació que ajudin a acabar amb els estereotips sexistes i amb la violència envers les dones.

Des de la inauguració d’ambdós Centres d’Interès, setmana rere setmana hi hem incorporat novetats editorials de moltes diverses matèries. Tant les novetats de Dones i Feminismes com també les novetats d’LGTBIQ+, les heu pogut anar seguint a través del nostre blog Llibres i més.

Enguany, algunes de les novetats que hem rebut a les biblioteques de Vilanova i que tracten sobre la violència de tota mena envers les dones són aquestes:

Novetats

A més a més, si hi esteu interessats, recordeu que a través del catàleg Aladí hi podeu consultar tot allò que hi ha disponible a les biblioteques sobre aquesta matèria.

Aquest 25N de 2022, diferents administracions, organismes i entitats realitzaran activitats de tot tipus per commemorar aquesta data. A Vilanova, per exemple, se n’han preparat totes aquestes:

Alhora, també a la biblioteca Joan Oliva i Milà hem preparat una activitat. Avui dia 24 de novembre a les 18.30h podreu gaudir de la Performance: Paraules contra la violència.

Per la seva banda, la Diputació de Barcelona ha preparat un especial 25N en el seu web bibliotecavirtual.diba.cat

Així doncs, esperem que tot el material que ja teniu disponible sigui del vostre interès.

logotip next generation - 25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Funny Girl