Puja al tren!

Puja al tren!

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú engega, per sisè any consecutiu, el concurs de lectura Puja al tren!

Puja al tren!!! - Llibres i més

Organitzat per la Xarxa de Biblioteques de VNG, té com a objectiu la promoció de la lectura entre els infants del cicle superior de primària.

L’alumnat de 4t, 5è i 6è de primària, han de seleccionar la lectura que més els agradi, agafar el llibre en préstec a la biblioteca i gaudir de la seva lectura.

Un cop llegits un mínim de tres llibres del mapa, i demostrada la seva lectura a partir de les preguntes formulades pels bibliotecaris, els concursants rebran un diploma viatger.

.

Zona Penedès Garraf

Puja al tren!, és una acció consolidada de promoció lectora per a joves de les comarques del Garraf i Alt Penedès.

El concurs sorgeix l’any 2016 fruit del treball del grup PEGA – Infantil sales infantils de les Biblioteques de la zona del Penedès i Garraf .

Puja al tren!!! - Llibres i més

Tot i les dificultats provocades pel Covid-19, s’ha mantingut al llarg d’aquests anys amb una alta participació per part dels nens i nenes de Vilanova i la Geltrú.

Itinerari

El joc lector comença avui dilluns 13 de desembre i finalitzarà el maig del 2022.

Cada participant rebrà un mapa literari que l’acompanyarà al llarg de tot el període esmentat.

En aquest mapa trobarà 5 línies de tren que els portarà a un viatge diferent en funció de la temàtica escollida: aventures, clàssics, experiències, humor i terror.

Torna el concurs 'Puja al tren!' per promoure la lectura — Cultura

Cada línia tindrà diverses parades i cada parada proposarà el títol d’un llibre.

Premis

Al mateix temps entraran en el sorteig de diferents premis, gràcies a la col·laboració de les llibreries Llorens i La Mulassa, el Museu del Ferrocarril de Catalunya i Rodalies RENFE, l’Espai Far, el Petit Cineclub i Telemàtic Solucions Informàtiques.

Aayla Green