Noves col·leccions infantils

Noves col·leccions infantils

Avui us volem recomanar quatre noves col·leccions infantils de llibres i còmics que han estat publicades recentment.

Anna Kadabra de Pedro Mañas i David Sierra Listón

La col·lecció porta publicats tres títols. Cada llibre està compost de capítols curts i trames senzilles, ideals per primers lectors a partir de 7 anys. Cada llibre és autoconclusiu i es pot llegir de forma independent.

La vida d’Anna Green fa un gir inesperat quan els seus pares decideixen abandonar la ciutat i traslladar-se al poble de Moonville. Aviat descobrirà, però, que és ella la veritable raó de la mudança. Una petita mascota màgica l’ha seleccionat per a formar part d’una patrulla de bruixots que defensa el poble i a les seves criatures. L’única cosa que té per a començar a treballar és una vareta, un diari d’encanteris en blanc i un nom en clau.

Podeu descarregar fulls per acolorir aquí. I trobareu altres obres de Pedro Mañas aquí.

La fantàstica Gum Girl de Rhode Montijo

La Gabby Gomez mastega xiclet a totes hores, però al seu pare, que és dentista, i a la seva mare, aquest costum no els hi agrada gens! Però la Gabby no se’n pot estar i decideix mastegar l’edició limitada d’un súper xiclet i fa una bombolla tan gran que li acaba explotant…i això fa que es transformi en una superheroïna tan elàstica com els xiclets! Una història que atrapa a lectors a partir de 7 anys. 

De moment s’han publicat tres volums de la col·lecció però la sèrie continua oberta i als EEUU ja han publicat el quart. I les cobertes fan olor de  xiclet!!!! 

En Rhode Montijo és autor de llibres infantils i també il·lustrador.

El club de las canguro de Raina Telgemeier

És una col·lecció de còmics basada en els llibres del mateix títol que Ann M.Martin va publicar entre 1986 i 2000 i que ens expliquen les aventures de la Stacey, la Kristy, la Claudia i la Mary Jane, un grup de noies que decideixen muntar un club de cangurs per guanyar diners per les seves despeses.

Però ningú les ha avisat de les gamberrades dels nens, de les mascotes salvatges ni dels pares que no sempre diuen la veritat.

Ideal a partir de 10 anys…i han estrenat la sèrie a Netflix! 

Imbatible, superheroi de proximitat de Pascal Jousselin

Aquest nou superheroi sorgeix de les pàgines de la revista francesa Spirou, on es va començar a publicar l’any 2013. Imbatible és un superheroi diferent dins el novè art i el seu poder hi està directament relacionat. El protagonista d’aquesta història sap perfectament que està dins un còmic i el seu superpoder és el de poder passar d’una vinyeta a altra. 

Com tot bon superheroi, vestit amb una màscara negra que oculta el seu rostre i unes malles grogues, Imbatible lluita contra científics bojos, salva gatets dels arbres i rescata a nens segrestats per supervillans. Però a més, també s’encarrega d’anar a la compra, acudir a menjar amb la seva àvia o salvar el camp de petanca del barri.

A més a més, ha guanyat el Premi al Millor Còmic Juvenil a la Fira de Bolonya 2020. Recomanats per amants del còmic a partir de 8 anys. 

Finalment, al nostre blog trobareu moltes més recomanacions de lectures per aquest estiu!

Súper 8