Lectures per aquestes vacances!

capcelera

El Seminari per a la coordinació de les biblioteques escolars del Garraf, després d’una tasca de selecció i posta en comú, ens ha fet arribar la seva proposta de lectures seleccionades per a infants d’educació primària.

El Seminari, que pertany al Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya és un espai per a la formació dels i les mestres responsables de biblioteques dels centres educatius de la comarca, per a compartir experiències i per treballar coordinadament temes relacionats amb la dinamització de la biblioteca escolar, la competència informacional i la lectura.

En formen part les escoles El Morsell d’Olivella, Sant Nicolau de Canyelles, L’Arjau, Cossetània, Ginesta, Ítaca, Llebetx, Pompeu Fabra, Col.legi Sant Bonaventura, El Cim, i la Pia de Vilanova i la Geltrú, i Agnès de Sitges.

La guia presenta cinc lectures adequades a cada una de les franges escolars d’educació infantil, cicle inicial, mitjà i superior.

GuiaNadal1GuiaNadal2

Podrem gaudir amb la reedició d’ El Camp, llibre il·lustrat per Roser Capdevila, ara en format gran i llegir una història en imatges i observar-ne tots els petits detalls, descobrir alternatives ben enginyoses a la calvície prematura d’en Nicomedes a Nicomedes, cap pelat, viatjar per la natura i descobrir deu dels paisatges més diversos del món i conèixer als animals que hi viuen i que estan amagats a les pàgines a Il.luminatura, o conèixer a l’Olívia , que és una noia normal com qualsevol altra encara que té una mare actriu, un pare missing i un germà poruc a La pel·lícula de la vida de Maite Carranza.

1.2.0-78782e5-92d9beb-7a0bae2

A la sala infantil de la Biblioteca Cardona tindrem exposats els exemplar que tenim disponibles i si us ve de gust us els podreu endur en préstec.

 

Súper 8