Campanay de micro-mecenatge d’en Jordi Torrents i Esteve Molero

grup

En Jordi Torrens i l’Esteve Molero es van conèixer fa molts anys en una escola de música on en Jordi era professor d’harmonia moderna i l’Esteve alumne.

Al cap de 20 anys s’han tornat a trobar, i han decidit enregistrar un CD plegats: una selecció de melodies de Jordi Torrens (escrites durant anys i anys mentre recorria el món fent gires musicals) i arranjades per Esteve Molero (que després d’estudiar amb en Jordi va llicenciar-se en Composició i Arranjaments de Jazz a Rotterdam).

La guitarra i el trombó seran els instruments solistes de l’enregistrament, però amb l’acompanyament d’un quartet jazzístic de luxe: amb el pianista Òscar Ferret, el contrabaixista Jordi Mestres, el baterista Pinyu Martí i el percussionista Enric Canada. A més, tindran alguns artistes convidats.

Ja han tocat junts alguna vegada, fins i tot han gravat el CD Premature memories plegats. Hi ha molt bona energia entre el grup: respecte musical i bones maneres, ingredients bàsics perquè les improvisacions flueixin.

Aquí podeu escoltar un tema gravat pel tècnic David Casamitjana, que serà també l’enginyer de so del nou CD:

Per poder dur a terme aquest projecte, l’Esteve Molero i el Jordi Torrents necessiten 3500€ per poder enregistrar, masteritzar el CD, pagar els músics, l’edició, etc.

I han posat en una marxa una campanya a Verkami, la plataforma de micro-mecenatge per a projectes creatius.

Verkami és una alternativa als models tradicionals de finançament per a artistes, creadors, dissenyadors, col·lectius… Un model basat en la complicitat amb el públic, una nova experiència de consum cultural i una component militant i de mecenatge.

Així doncs, per cada aportació els músics es comprometen a oferir una sèrie de recompenses fetes amb molta il·lusió, la de compartir allò que tant estimen, la música.

Jordi Torrens va començar la seva carrera professional en els clubs de Jazz de Barcelona. Esteve MoleroAl 1986 va començar a donar classes de guitarra, harmonia i arranjaments a les principals escoles de la ciutat.

Esteve Molero és llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat de Barcelona, especialista en música moderna i format en el Conservatori de Rotterdam com a compositor i arranjador de Jazz.

Compositor des de música par a Big Bands fins a música tradicional i música llatina, així com per obres audiovisuals.

Us deixem amb el vídeo on presenten aquest nou projecte.

Spro_3