Nou donatiu del Cineclub Sala 1

Ja podeu trobar disponibles a l’Espai de cinema de la Biblioteca les noves pel·lícules que el Cineclub Sala 1 ha donat a la Biblioteca.

20150519_133413

En aquesta ocasió ens han cedit fins a una trentena de DVD’s i Blu-Rays, que se sumen a la vintena que es van lliurar l’any passat. L’objectiu és que els ciutadans i ciutadanes se’n puguin beneficiar a través d’un fons a la biblioteca pública, on els poden adquirir en préstec.

El material del fons Sala1 és de les pel·lícules que l’associació ha projectat al Cinema Bosc, a més d’algun curt de la Mostra de Curts Vilanovins.

D’entre aquestes pel·lícules destaquen les guardonades Magical Girl o Nebraska, del Cicle d’Autors Catalans com Herois o 10.000Km, o curiositats imprescindibles com la Triologia Paraíso d’Ulrich Seidl.

PortadesAD

També destaquem clàssics com La naranja mecánica de Stanley Kubrick i la Trilogia de la Vida de Passolini, o documentals com 20.000 días en la Tierra o El invierno de Pablo.

Els membres del comitè de selecció del cineclub tampoc han deixat de banda el cinema pels més petits (i també per grans!), així que a la Sala infantil de la Biblioteca trobareu tres pel·lícules de la productora Pixar, a qui vam dedicar una notícia fa molt poc. Es tracta de Wall-e i dos volums recopilatoris amb els seus millors curtmetratges.

Portades IN

El Cineclub Sala 1 és una associació cultural dedicada a la divulgació del cinema i pretén completar l’oferta cinematogràfica de Vilanova i la Geltrú.

concurs curtsI aquesta tasca es materialitza amb una programació regular els dimarts a les 20:30 al Cinema Bosc, el Cicle d’Autors Catalans, on conviden al director d’una pel·lícula un cop al trimestre; les sessions solidàries Cap joguina sense nen; la Mostra de Curts Vilanovins; Cinema a la fresca i música durant la Festa Major de la ciutat i la Màscara d’Or, Concurs i gala dels vídeos de carnaval de les entitats que es celebra el dimecres abans de Dijous Gras.
El seu darrer projecte és la creació junt amb els Amics de la Carpa Juanita del I Concurs de Curtmetratges El rotllo d’en Roig. Es tracta d’agafar la càmera, seleccionar un equip, imaginar una història a partir de les paraules clau que us donaran i filmar i editar-ho tot a contrarellotge en 72 hores.

Us deixem amb un dels curtmetratges de Pixar que es poden trobar als DVD.

Súper 8