Tot un món de lectures per acompanyar el Nadal!

Com cada any, quan s’acosta el Nadal, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú ofereix als ciutadans dues guies de lectura amb una selecció de les principals novetats aparegudes durant aquestes dates.

En el cas de la guia per adults, Nadal 2013, recull una cinquantena de novel·les que inclou els darrers treballs publicats per autors tant reconeguts com Arturo Pérez Reverte, Valerio Manfredi, Tom Wolfe, Nora Roberts, Christian Jacq, Helen Fielding, J. K. Rowling,… i un llarg etcètera que farà les delícies dels bons gourmets de la literatura.

Els més petits de la casa també tenen la seva ració de lectures amb els llibres recopilats dins la guia Infantil – Nadal 2013. Un recull de les darreres publicacions que tenen relació amb la celebració del Nadal.
També pensant en aquests menuts el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha editat la guia I els llibres que desitjo són; lectures infantils i juvenils per al Nadal de 2013 recomanades per bibliotecaris i llibreters, una selecció de lectures per infants i joves.

ielsllibresquedesitjoson

Tot això es pot complementar amb la consulta del prestatge que la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha creat amb el nom Especial Nadal 2013. En aquest espai es poden trobar recomanacions de llibres, música i cinema, una selecció d’obres de les biblioteques de la Xarxa, les activitats programades, els descomptes i avantatges que es poden aprofitar amb el carnet de les biblioteques, el rànquing dels documents més prestats, l’especial de Nadal del portal infantil Gènius i dues propostes de menú de festa proposades pel xef Víctor Quintillà.

Per acabar recordar que durant aquest dies de Nadal, les biblioteques Joan Oliva i Armand Cardona romandran TANCADES els dies 24 i 31 de desembre a la tarda, i els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i el 6 de gener durant tot el dia.

Les Biblioteques de VNG us desitgen un BON NADAL i un FELIÇ 2014!

Spro_3