Thermorecetas

thermorecetas_portadaEntre les novetats d’aquesta setmana a la Joan Oliva en destaquem Thermorecetas, el receptari de cuina imprescindible per a tots aquells que cuineu amb l’ajut de Thermomix, el robo de cuina per excel·lència.

Thermorecetas no és un llibre qualsevol. És el llibre d’un dels blogs de cuina amb Thermomix de més renom, amb més de 500.000 visites a la setmana. El llibre, igual que el blog, conté receptes ben variades, des de les més bàsiques a les més elaborades, des de les tradicionals a les més creatives i totes amb l’objectiu de treure el màxim profit del robot de cuina. Així doncs, en el llibre hi trobareu un bon nombre de receptes exclusives dividides en dos grans blocs: Salades i Dolces que, alhora, hi trobareu classificades com a “de mercat”, “fusió”, “internacional” i “tradicional”. I així, d’una manera ben senzilla i ràpida, trobareu la manera de cuinar amb la vostra Thermomix uns deliciosos falafels, un salmó a baixa temperatura amb maionesa de wasabi o un plat de pollastre teriyaki amb sèsam.

Salmon_mayonesa_wasabi falafel

A més a més de l’extens receptari de cuina, el llibre inclou una llista detallada amb tot allò que hem de tenir al nostre rebost així com un seguit de trucs i consells per organitzar-nos a la nostra cuina: elaborar menús setmanals o quinzenals, gestionar el temps de manera eficient, preparar una bona mise en place abans de començar a cuinar o cuinar de més per congelar, entre d’altres.

pollo-teriyaki-con-sesamo-y-arroz-thermorecetas

Pel que fa al robot de cuina pròpiament dit, el llibre explica amb detall com netejar correctament la nostra Thermomix i dades pràctiques, com ara les equivalències pel que fa a temperatura/capacitat i velocitat entre els diferents models existents.

Blog Thermorecetas

LlibresThermomix a les biblioteques de VNG.

  • Thermorecetas. El libro del blog de cocina con thermomix más creativo
  • Cocina sana con Thermomix
  • La cuina del Thermomix: plats fàcils i sans que es cuinen sols
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Funny Girl