Annabelle, Lina Bengtsdotter

ESA NOCHE: “La noche se había cernido sobre los prados, y los grillos cantaban en la cuneta. La chica avanzaba tambaleándose por el camino de grava…”

Annabell de Lina BengtsdotterEl debut literari de l’escriptora sueca Lina Bengtsdotter és la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva. Annabelle és el primer volum de la futura trilogia Los crímenes de Gullspång. El segon dels llibres de la trilogia, Francesca, també serà traduït al castellà en els propers mesos.

Annabelle ha estat tot un èxit des de la seva publicació l’any 2017, quan es va convertir en la novel·la més venuda a Suècia d’aquell any. A més a més, el llibre ha estat guardonat com a Millor debut de l’any a Suècia i nominat a Millor llibre de l’any.

logo blog genere negre_AMB LLETRESLina Bengtsdotter era professora de suec i psicologia i ha viscut a Anglaterra i Itàlia. Actualment, torna a viure a Estocolm.

El personatge central de la trilogia Los crímenes de Gullspång és la policia Charlie Lager i va néixer amb la voluntat de descriure el petit poble de Gullspång, d’on és originària l’escriptora, des del punt de vista d’un estrany. Perquè Gullspång és un poblet de l’interior de Suècia on tothom es coneix i on mai no passa res. O, com a mínim, així era fins que un dia desapareix la jove de disset anys Annabelle Roos. L’encarregada de la investigació serà l’agent Charlie Lager, que tot i treballar a Estocolm, serà la persona que es desplaçarà a Gullspång, lloc on va néixer i d’on va fugir ja fa uns quants anys.

portada_annabelle_rodonaPrimeres pàgines.

José Ramón Ortega Román i Martin Lexell han estat els encarregats de la traducció al castellà d’aquesta novel·la. Potser no gaire coneguts pel seu nom, tots dos traductors van ser els responsables de la traducció de la sèrie completa de llibres Millenium, tant els escrits per Stieg Larsson com també la seva continuació de la mà de David Lagercrantz.

Ja podeu reservar a la Joan Oliva Annabelle.

Llibres

  • Annabelle
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Logo Generalitat

    Funny Girl