El setembre ja ha arribat i l’escola ha començat!

Avui us presentem un parell de novetats editorials que trobareu a la sala infantil de la biblioteca i ajudaran als més menuts de la casa a facilitar l’adaptació a l’escola o a la llar d’infants.

07_vaig-a-lescola_-gloria-fortComençem amb “Vaig a l’escola”, un cartoné escrit i il·lustrat per una autora local, la Glòria Fort. És el cinquè volum de la col·lecció Mini que publica l’editorial El Cep i la Nansa, una col·lecció adreçada a infants de 0 a 3 anys. Amb unes il·lustracions i un text senzill, escrit en lletra de pal, el llibre ens presenta diferents situacions amb les que l’infant es pot trobar durant el seu dia a dia a l’escola o a la llar d’infants i amb les quals es pot identificar fàcilment. Sens dubte, aquesta és una bona proposta per arrencar el curs.

 
 
El-monstruo-va-al-cole_cover_CAT-1-416x421Us en recordeu del Monstre de colors? En sou fans? Si és així el que ara us direm us interessa. L’editorial Flamboyant ha publicat una nova aventura d’aquest monstre tan estimat, en aquesta ocasió, acompanyat com no podia ser d’altra manera de la seva amiga Laura, comença el seu primer dia d’escola. Ell no té ni idea de què és això d’anar a l’escola i per això està molt nerviós, però amb l’ajuda dels companys i de la mestra tot serà més fàcil. L’Anna Llenas, ens presenta de manera divertida i plena de color, diferents situacions, rutines i espais que nenes i nens es trobaran a l’escola. A continuació podreu veure’n el booktràiler de “El monstre de colors va a l’escola“.
  
 
 

Bona lectura i bona entrada de curs!

Llibres
Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Pilar Galve Piñana