El cazador, Lars Kepler

el cazador de Lars KeplerA hores d’ara, ja no és cap secret qui s’amaga darrere de Lars Kepler (pseudònim que és, alhora, un homenatge cap a Stieg Larsson -autor de la sèrie Millenium- i cap a Johannes Kepler -científic alemany del segle XVI-). Durant uns mesos, quan van publicar El hipnotista, la seva primera novel·la, el matrimoni format per Alexandra Coelho i Alexander Ahndoril van amagar la seva veritable identitat. L’èxit, però, va fer inevitable que la identitat d’aquesta parella d’escriptors sortís a la llum pública i que els seus lector descobrissin qui era realment Lars Kepler.

Des d’aquell primer llibre, la sèrie protagonitzada per l’inspector Joona Linna i per l’agent Saga Bauer ha crescut, al mateix ritme que els seus seguidors, amb cinc títols més. Després de El hipnotista van arribar El contrato, La vidente, El hombre de arena, En la mente del hipnotista i El cazador. Aquest darrer títol, que acaba d’arribar a casa nostra ara fa pocs dies, és la novetat de gènere negre d’aquest setmana a la Joan Oliva.

SÈRIE JOONA LINNA i SAGA BAUER

el hipnotista el contrato la vidente
el hombre de arena portada_en-la-mente-del-hipnotista_lars-kepler el cazador

A El cazador, Joona Linna és troba empresonat en un centre penitenciari de màxima seguretat. logo blog genere negre_AMB LLETRESNomés té un objectiu: complir la seva comdemna i començar una vida nova. Però els seus plans canvien radicalment quan un alt càrrec del govern li fa una proposta que farà que repensi els seus plans de futur: la llibertat a canvi de col·laborar en una investigació. És així com l’inspector d’origen finlandès Jonna Linna tornarà a treballa mà a mà amb la detectiu Saga Bauer.

El caçador és com es fa dir un terrorista que ja ha començat a cometre els seus terribles crims. Només una pista: abans d’assassinar les víctimes fa que escoltin una cançó de bressol. A més a més, tot apunta que aquest assassí té capacitat per portar a terme magnicidis, amenaça inquietant en una societat com la sueca que encara viu amb el neguit de la mort sense resoldre d’Olof Palme. No és estrany, per tant, que les autoritats demanin la col·laboració de Joona Linna, el millor investigador del país.

el cazador_ rodonaPrimeres pàgines

Hollywood ja ha mostrat interès per El hipnotista, la primera novel·la de la sèrie i els productors de El renacido i Spotlight planegen portar a la petita pantalla la novel·la.

Llibres

 • El hipnotista
 • El contrato
 • La vidente
 • La vident
 • El hombre de arena
 • L’home de sorra
 • En la mente del hipnotista
 • El cazador
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Logo Generalitat

  Funny Girl