Lectures fresques

Encetem amb aquest post una sèrie de vídeorecomanacions de lectures estiuenques, que hem anomenat Lectures Fesques. Per a tots aquells que no us acabeu de decidir per un llibre o per un altre, durant les properes setmanes publicarem un seguit de vídeos amb suggeriments de tot tipus: des de llibres infantils fins a novel·les de gènere negre, passant per algunes de les novetats que darrerament han arribat a la biblioteca Joan Oliva.

books-918521_640

Trenquem el gel amb dues recomanacions que es van animar a fer algunes de les noies del Club de Lectura Llibr@venturers. Són, per tant, llibres adreçats a nois i noies de 10 a 12 anys.

El primer dels llibres, que ens recomana l’Elsa, és el segon dels títols que vam llegir aquest curs en el club de lectura per a nois i noies de 10 a 12 anys: L’últim gat birmà, de l’escriptora Rosa Moya. Si voleu fer una ullada a l’article que vam publicar llavors, feu clic aquí:

El segon dels llibres, que ens recomanen la Gina i la Berta, és El signe prohibit, de Rodrigo Muñoz Avia i Premi Edebé de Literatura Infantil 2015.

Per llegir l’article que vam publicar sobre El signe prohibit, feu clic aquí.

I què, us animeu a llegir algun d’aquests llibres? Els podeu agafar en préstec a les biblioteques de VNG!

  • L’últim gat birmà
  • El signe prohibit
  • Bona lectura!

    Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Funny Girl