“Imagine” de Lennon: de cançó a àlbum il·lustrat

coberta imagine 262x300 - "Imagine" de Lennon: de cançó a àlbum il·lustrat

 

Amb la lletra de la cançó “Imagine”  i les il·lustracions de Jean Jullien, l’editorial Flamboyant ha publicat aquest àlbum il·lustrat preciós que avui us volem recomanar i que pretén difondre en els infants el missatge de pau al món de John Lennon. El protagonista d’aquesta història és un colom que recorre el món escampant aquest missatge de pau i tolerància a tots els ocells, amb plomalls de diferents colors i mides. Està prologat per Yoko Ono, que assegura que “Imagine és una declaració poderosa, escrita amb tot l’amor per la humanitat i el seu futur”.
Tots els royalties que s’obtinguin de la venda d’aquest llibre aniran a Amnistia Internacional, que té la cançó com a himne oficial.

 

‘Imagine’, de John Lennon – Booktrailer from Editorial Flamboyant on Vimeo.

El text està en anglès i català. Les acolorides il·lustracions són d’un jove dissenyador gràfic i il·lustrador molt reconegut a França, Jean Jullien, alguns el recordareu perquè va ser l’autor d’una imatge que es va fer viral a les xarxes socials durant els atemptats de París al 2015, era la imatge que fusionava la Torre Eiffel amb el símbol de la pau. És autor també d’altres àlbums per a infants “Esto no es un libro” i “Ralf”, els dos els trobareu disponibles a la biblioteca.

4188-jean_jullien

Biblioteca Joan Oliva i Milà
Llibres

Pilar Galve Piñana