Ja saps tot el que pots viure a la biblioteca?

2721-23002-2017 Campanya Ja saps tot el que pots viure a la Biblioteca Capçalera portal tècnic 1140x97px-01

I tu, que encara no tens carnet de biblioteca?

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona dóna servei a totes les comarques de Barcelona i està formada per més de 200 biblioteques i deu bibliobusos, que treballen conjuntament amb uns mateixos estàndards de qualitat de servei, tot garantint l’equilibri territorial en l’accés al servei de lectura pública.

A Vilanova i la Geltrú, la Xarxa de Biblioteques Municipals la formen la biblioteca Joan Oliva i Milà i la biblioteca Armand Cardona Torrandell, que al llarg del 2016 van rebre més de 230.000 visites i van incrementar en 1.480 els usuaris amb carnet de la biblioteca.

Els principals serveis que ofereixen les biblioteques són:

campanya 2017

 • Informació al ciutadà: consulta de bases de dades, informació local, punt d’informació europea, etc.
 • Préstec: préstec de llibres i material audiovisual, préstec de llibres electrònics, préstec d’autoservei, renovació del préstec, préstec interbibliotecari i bústia de retorn de documents.
 • Aprenentatge: cursos i tallers, formació en tecnologies de la informació, visites guiades, autoaprenentatge d’idiomes i sales d’estudi.
 • Activitats culturals i d’oci: activitats infantils i familiars, activitats per a adults, clubs de lectura, presentació de llibres, etc.
 • Accés a Internet i ofimàtica: aules multimèdia, préstec d’ordinadors portàtils, reserva d’ordinadors, Wi-Fi, ordinadors connectats a Internet.
 • Serveis a mida: acollida a persones nouvingudes, cessió d’espais, serveis a persones amb dificultats auditives, serveis a persones amb dificultats visuals, serveis a persones amb dificultats de mobilitat, racó de mares i pares, serveis a entitats, serveis a escoles.
 • Per poder gaudir de tots aquests serveis el més important és tenir el carnet de la biblioteca. El carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona permet gaudir dels serveis de totes les biblioteques públiques de Catalunya i t’ofereix descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la demarcació de Barcelona.

  Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  Catàleg llibres electrònics

  Gènius

  Col·lecció local

  Programa d’activitats de la XBMVNG

  Hora del conte

  Si encara no en tens, no t’ho pensis més i vine a fer-te’l!

  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Funny Girl