Coaching familiar

Llibres

coachingLes conductes i actituds dels pares en el present poden ser determinants per al futur dels nostres fills. Educar és molt més que ensenyar als fills a menjar bé, a tenir uns hàbits saludables, o a compartir amb els altres. Consisteix també, en transmetre somnis, valors, il·lusions i una forma personal, honesta i profunda d’entendre la vida. En el moment en que l’equilibri familiar s’altera és quan es pot afirmar que el coaching és una tècnica de gran ajuda. Es tracta d’una eina que facilita la gran tasca que suposa educar i ser pares per ajudar a que aquests exerceixin el seu la bor com a tals, a desenvolupar tot el seu potencial i confiança en si mateix com a educadors per aconseguir que puguin desenvolupar tot el seu potencial físic, intel·lectual i emocional.

El coaching ajuda a alinear posicions en la tasca de ser pares, prioritza valors, defineix idees, afronta els conflictes que apareixen en el transcurs de la vida i ajuda a tenir una actitud més favorable per aprendre, convertint-se positiva i resolutiva. A més permet realitzar canvis positius en els punts d’inflexió, on les decisions que es prenen són fonamentals per al futur dels fills. Es podria dir que aquest sistema ajuda a ordenar el pensament comú per ser més eficaços en la vida personal i també en la organització familiar, s’estableix una mirada a l’interior d’un mateix per posar ordre en l’hàbit diari, ja que permetrà reflexionar sobre els propòsits immediats i gestionar les emocions que comporta la convivència familiar.

Llibres

  • Coaching familiar. ¿Que hacer cuando nos sentimos superados por nuestros hijos?
  • Aprender comunicación no verbal. La elocuencia del silencio
  • Bloc

    Begoña Pavon és una l’autora d’aquest blog, una dona apassionada per les persones, pel seu potencial, les seves possibilitats, la seva vàlua i la tremenda força que tots tenen a l’interior. Es tracta d’una proposta per conèixer les amplies possibilitats que ofereix el coaching en el desenvolupament del potencial de les persones, centrant-se en empresaris i executius, a través del mentoring enfocat al desenvolupament del lideratge.

    Coaching para el liderazgo

    Morello