Entre nosaltres

Entre nosaltresA partir d’aquest dimecres, 1 de juny la biblioteca us convida a una mostra de retrats realitzats per part d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art i Disseny (l’EMAID). L’objectiu és ensenyar a partir d’un fragment d’un rostre com es treballa les llums i les ombres en el dibuix per donar volum a les cares perseguint l’expressivitat dels grafismes i del traç.

Aquestes creacions han estat realitzades per alumnes de l’escola i des d’aquí els volem donar un merescut reconeixement publicant els seus noms: Manuel Arenas, Carme Bernet, Concepció Blanchart, Laura Borràs, Víctor Busquet, Núria Casanellas, Lluis M. Coopa, Carme Ferran, Núria Formatger, Laia Forns, Vicki Guglietti, Mercè López, M.Carme López, Puri López, Lourdes Martínez i Josep Vidal.

Ara ens queda descobrir a qui correspon cada creació i us convidem a fer-ho amb la visita a aquesta mostra que romandrà exposada fins el proper dilluns, 20 de juny. No us la perdeu!

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello