Viajar con niños. El manual para preparar tus vacaciones en familia.

Viajar con niñosViajar con niños es un llibre escrit per viatgers que un dia van decidir tenir fills i que, per aquest fet, no han renunciat a la seva gran passió. Si t’agrada viatjar i no et creus a tots aquells que et diuen que a partir d’ara s’han acabat els grans viatges i que ets boig si viatges amb nens, aquest és el teu llibre.

Viajar con niños ha estat escrit per una desena de joves pares apassionats pels viatges i publicat per La editorial viajera. Es tracta d’una de les novetats d’aquesta setmana a la Joan Oliva.

Els autors del llibre entenen que viatjar amb nens no ha d’ésser una limitació sino més aviat una motivació extra, acceptant que haurem de fer canvis. Viatjar amb nens implica un altre ritme, una altra mentalitat i una altra forma de planificació. Malgrat això, els autors defensen que viatjar forma part de l’educació dels més petits i que tots aquests canvis valen la pena. La redescoberta dels paisatges amb els més petits compensa amb escreix els aspectes negatius.

El llibre divideix en 9 apartats tot allò que hem de tenir en compte a l’hora de viatjar amb els nostres fills i dóna consells, suggeriments i informació d’allò més pràctica per a dur-los a terme: Des de la Planificació Inicial, l’Equipatge o la Documentació passant per temes de Salut, Transport o Seguretat. Cadascun dels 9 capítols finalitza amb un seguit d’enllaços per ampliar a la xarxa la informació del tema tractat. A més a més, la major part dels autors del llibre són autors alhora d’algun bloc especialitzat en viatjar amb nens. Aquests en són alguns d’aquests blocs:

 • Los viajes de Héctor
 • Un mundo para 3
 • Familias en ruta
 • Mi pequeño Gulliver
 • Llibres

  A les biblioteques de VNG en podeu trobar d’altres llibres que tracten el tema de viatjar amb nens:

 • 365 experiencias con tus hijos: planes originales para disfrutar por España
 • ¿Cuánto falta? Viajar con niños pequeños
 • Viatjar amb nens:Un llibre imprescindible per no deixar de veure món
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Funny Girl