L’hotel de les sis potes i Carta d’una mare

L’hotel de les sis potes i Carta d’una mare

Les novetats infantils d’aquest mes de setembre i d’octubre a la biblioteca Joan Oliva són L’hotel de les sis potes de Petra Bartikova i Carta d’una mare de Raquel Díaz Reguera.

Gentilesa de la llibreria La Mulassa.

L’hotel de les sis potes. Petra Bartikova

Vols passar una estona emocionant? Vols veure què fan una colla d’insectes? Si vols saber-ho, només cal que visitis el seu hotel!! T’obren la porta perquè entris i comprovis el que fan!! Però no trobaràs tots els insectes, només hi són els que tenen sis potes!!

Coberta L’hotel de les sis potes
Coberta L’hotel de les sis potes

Et trobaràs moooolts insectes!! Paneroles, grills, abelles… tenen una vida molt intensa i entretinguda. Sabràs què fant i com es comporten, els seus gustos, etc…

A continuació tens una imatge del desplegable que trobaràs a dins del conte, on veus les activitats dels insectes que t’acompanyen en aquest viatge meravellós!

Detall
Detall

T’animes a entrar-hi? De segur que t’agrada seguir les petites petjades que deixen aquests animalons amb sis potes i ales.

Carta d’una mare. Raquel Díaz Reguera

Les mares sempre volen protegir les seves filles, però això no és possible ja que hi ha un moment en què la filla haurà d’emprendre el vol tota sola i enfrontar-se al món. Aprendre dels bons i dels mals moments i continuar endavant. Malgrat això, el camí és més planer amb el suport incondicional i la companyia d’una mare.

Coberta Carta d’una mare
Coberta Carta d’una mare

És un retrat emocionant del moment en el qual els fills i les filles es fan grans i s’han de deixar de protegir per començar a acompanyar-los durant el seu camí vital.

El text va acompanyat d’unes magnífiques i fascinants il·lustracions dibuixades per la mateixa autora.

Detall
Detall

I per acabar, dir-vos que de segur que aquestes dues propostes us agraden!

Goldfinch