Concurs Ho veig negre! Lliurament de premis

Concurs Ho veig negre! Lliurament de premis

Dissabte dia 4 de març va tenir lloc el lliurament de premis del concurs Ho veig negre! La biblioteca Joan Oliva i Milà va convocar el mes de juny de l’any passat la segona edició d’aquest concurs de lectura de gènere negre. I estem molt contents perquè hi ha participat molta gent. I no només hi han pres part, sinó que també la major part dels participants han contestat correctament.

És per aquest motiu que entre totes les butlletes que van contestar correctament les 15 preguntes plantejades, el mateix dissabte una mà innocent va agafar les 3 butlletes guanyadores davant del públic assistent.

Els guanyadors van ser:

  • Ana Baig. Va guanyar un val de 50€ per a la compra de llibres i un dinar un dissabte al migdia per a dues persones al restaurant El DINOU.
  • Josep Maria Domingo. Va guanyar un val de 75€ per a la compra de llibres. A més a més, va guanyar un val per a dues persones per participar a la ruta literària “Rere les passes de Carvalho”. Es tracta d’una passejada per Ciutat Vella en la qual es desgranen alguns dels aspectes més importants del detectiu més famós de casa nostra i del seu pare creatiu, Manuel Vázquez Montalbán.
  • Maria Teresa Pons. Va guanyar un val de 150€ per la compra de llibres.

Les llibreries col·laboradores són: Llibreria La Mulassa, Llorens Llibres, A tres tintes i la Llibreria – quiosc La Gàrgola.

Donem les gràcies a totes les persones que han participat en el concurs i l’enhorabona als guanyadors.

Si sou aficionats a la novel·la negra, us esperem a la propera edició del concurs Ho veig negre!

En el nostre blog Llibres i més, hi trobareu informació sobre el gènere negre i policíac.

Funny Girl