Concurs Puja al tren. Línia del terror.

Concurs Puja al tren. Línia del terror.

En aquesta setena edició del concurs Puja al tren trobaràs la línia del terror. Amb aquest nom ja et pots imaginar quines parades/llibres tindrà, oi? T’esperen nou estacions amb lectures sorprenents!

Iniciem el viatge amb

Una herència perillosa. Barbara Montes Peña

Coberta Una herència perillosa
Coberta Una herència perillosa

És l’aniversari de l’Amanda. Fa tretze anys i rep una carta misteriosa que canviarà la seva vida. I de quina manera…!!

La seva tieta Paula i ella s’instal·laran en una masió gegant que era de la família Black durant generacions. Al mateix temps, el cos de l’Amanda comença a manifestar habilitats insospitades…

El pavoroso miedo de Epifanía Susto. Gauthier y Lefèvre

En aquest còmic trobaràs la història de l’Epifanía Susto, una nena de vuit anys que té por de tot i li dura tot el temps del món. I aquesta por és una gran massa negra que canvia de forma i a més a més la segueix arreu.

La nena està cansada de viure sempre espantada. Per tal d’aprendre a domar aquesta massa inicia un viatge en què coneixerà diversos personatges que intentaran ajudar-la.

La gran pregunta: podem fer front a les nostres pors quan ja formen part de nosaltres?

La Bethany i la bèstia. Jack Meggitt-Phillips

Un jove de 511 anys, l’ Ebenezer Tweezer, té una bèstia a l’àtic de casa. I què en fa? Doncs l’alimenta amb tota mena de coses i a canvi ella li vomita regals irresistibles.

Però un dia la bèstia li demana un infant per menjar i tot és un terrabastall… A més…

Línia del terror
Línia del terror

El gran tiberi

Potser per primera vegada a la seva vida, l’Ebenezer tenia un problema. I era ben gros.

El problema gros era que la Bethany no era prou grossa. Si volia continuar duent una vida regalada i sense arrugues, l’Ebenezer havia de trobar la manera d’engreixar-la al més aviat possible.

Fragment, cap. El gran tiberi, pàg. 67

Continuem amb

L’estació de metro fantasma. Iván Ledesma

Al barri, les mascotes han començat a desaparèixer i qui hi té a veure? Doncs bé, és l’estació de metro abandonada. Sembla ser que el lloc és ple de llegendes i també fantasmes i cal actuar. Els Dragonxs se submergiran en la misteriosa estació i investigaran què està passant.

El mòbil s’havia apagat al cap de pocs minuts de despertar-se, i des d’aleshores s’havia quedat completament a les fosques.

Al principi va cridar. Durant molta estona. Va demanar ajut. No li importava que aquella colla infernal que l’havia perseguit fos allà. Si algú el sentia, potser el podria salvar abans que “allò” el trobés.

Fragment, cap. 20, pàg. 132

El misterio del tren fantasma. Neil Gaiman

En Max és un nen de 10 anys que ha portat una vida bastant avorrida, no ha fet res d’especial. Al col·le es riuen d’ell, perquè diuen que és un poruc. La seva germana també ho pensa. I ell, també una miqueta. Un dia, però, fa una juguesca amb la seva germana: serà capaç d’entrar ell sol en un vell casalot abandonat de la fira: el tran fantasma.

De nuevo volvieron a oírse fuertes vítores de alegría y los monstruos echaron al aire a Max. Llenos de alegría, lo lanzaban a lo alto y volvían a recogerlo. Hasta entonces, Maz nohabía tenido ningún amigo, porque su madre ponía reparos a todos. Y por suerte no se imaginaba nada de estos nuevos amigos. ¡Si no, necesitaría un camión entero de pastilla de valeriana!

Fragment, capítol: El terrible plan de Karla Kätscher, pàg. 96

La huida del príncipe. James Tynlon

Vols tornar a casa? Doncs bé, abans has de trobar-te a tu mateix.

En Wynd és un noi que ha d’amagar la seva veritable identitat i les seves orelles punxegudes a la resta d’habitants de Tubervilla, encara que ell sap que això no l’ajudarà a dur una vida normal. Però quan aquest secret està a punt de descobrir-se, en Wynd haurà de deixar-ho tot enrere per iniciar una perillosa cerca… Amb l’ajut d’alguns amics haurà d’acceptar la màgia que amaga en el seu interior i vol salvar-los dels perills que els esperen.

Durant la lectura d’aquest còmic veuràs imatge increïbles!

Imatge de Wynd
Imatge de Wynd

Seguim amb

Històries de nit. J. A. White

Com si no tinguessin prou problemes, semblaven tenir a sobre la Natacha. Amb prou feines havia dit ni piu en tot el vespre, menys per demanar la llibreta a l’Alex. La va examinar amb una minuciositat sorprenent, fins i tot aturant-se per llegir un full aquí i allà, i llavors l’hi va tornar amb una mirada còmplice, com si s’hagués confirmat una sospita.

Fragment, cap. 16, pàg. 205

L’ Àlex surt de nit a cremar els seus contes de terror i sent el so de la seva pel·lícula de por preferida. La música surt de l’apartament de costat. Quan hi entra, l’atrapa una bruixa i també hi coneix una nena que fa molt de temps que n’és presonera. A la bruixa li encanten els contes de por… Per tant, per sobreviure a la casa, l’Àlex s’inventarà les millores històries de por…

´El misterio de la salamandra. Jar Lier Horst

En primer lloc, el cas: Tres joves detectius, un tatuatge inquietant i un enigme per resoldre.

Segon, l’espai: la pensió La Perla, amb vistes a una badia de Noruega, sembla un lloc perfecte per a unes vacances idíl·liques, però…

La pareja de ancianos jubilados que se había hospedado en la pensión cuando eran unos recién casados y que ahora había vuelto de vacaciones fueron los últimos que abandonaron la sala de desayunos. Parecía que no fueran a marcharse nunca, pues se quedaron hablando con Cecilia de lo bien que habían estado.

Fragment, cap. 14, pàg. 101

I per acabar

La mansió de l’horror. Ximo Cerdà

Coberta La mansió de l’horror
Coberta La mansió de l’horror

Saps que viuràs l’experiència més esgarrifosa de la teva vida. Què et sembla? La casa Bei és un edifici en ruïnes i que domina el turó. Diuen que és la mansió de l’horror… Així i tot t’animaràs a entrar-hi?

Puja al tren terror 1 1024x1024 - Concurs Puja al tren. Línia del terror.

Què t’ha semblat aquest article sobre Puja al tren i la Línia del terror?

Goldfinch