7ª edició del concurs Puja al tren!

7ª edició del concurs Puja al tren!

Avui 12 de desembre de 2022 s’inicia la setena edició del concurs de promoció lectora Puja al tren! Si ets alumne de 4t, 5è o 6è de Primària i, a més a més t’agrada llegir, és molt fàcil. Primer, només cal que triïs la lectura que més t’agradi. A continuació, l’agafes en préstec a qualsevol de les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú i… a gaudir de la lectura! Un cop llegits un mínim de tres llibres d’entre tots els que et proposem i, després haver respost correctament les preguntes que et formularem a la biblioteca, ja prens part en el sorteig de diferents premis culturals. Tots els concursants rebran a més a més un diploma viatger.

El concurs comença avui 12 de desembre i finalitzarà el 29 d’abril de 2023. Cada participant rebrà un mapa literari que l’acompanyarà al llarg de tot el període esmentat i en què trobarà cinc línies de tren: Aventures, Clàssics, Experiències, Humor i Terror. Cadascuna d’aquestes cinc línies té diferents parades, cadascuna de les quals per la seva part, proposa un llibre diferent.

Línia de les Aventures

Línia de Terror

Línia d’Humor

Línia de les Experiències

Línia dels Clàssics

Pel que fa als premis, hi col·laboren la llibreria A tres tintes, La Gàrgola, Llorens Llibres i La Mulassa, el Museu del Ferrocarril de Catalunya, l’Espai Far, el Museu Romàntic Can Papiol, el Petit Cineclub i Telemàtic Solucions Informàtiques.

Puja al tren! és una acció consolidada de promoció lectora per a nois i noies de les comarques del Garraf i l’Alt Penedès. Va sorgir l’any 2016 fruit del treball del grup PEGA – Infantil (format pels responsables de les sales infantils de les 11 biblioteques municipals d’aquestes comarques).

Animeu-vos a paticipar en el concurs!

Funny Girl