Hi ha un fantasma en aquesta casa

Hi ha un fantasma en aquesta casa

Oliver Jeffers signa la novetat del mes d’octubre de la Sala Infantil de la Biblioteca Armand Cardona.

En aquest original àlbum d’Oliver Jeffers, ple d’il·lustracions combinades amb fotografies, els més petits passaran una estona divertida buscant als seus amics, els fantasmes que s’amaguen.

La història

Hi havia una vegada una nena que vivia en una casa encantada, però que mai havia vist un fantasma. «Són blancs amb forats com a ulls?» «És difícil trobar-los?», es solia preguntar… li hauria encantat veure’ls.

7,209 Likes, 31 Comments - Oliver Jeffers (@oliverjeffers) on Instagram:  “Have a spooky Halloween out there all you ghouls and ghals 👻☠️🕸🎃” |  Escultura

Tinc una idea! Per què no descobreixes les sorprenents pàgines transparents d’aquest llibre infantil i l’ajudes a caçar-ne algun? Però has de buscar per tot arreu: darrera del sofà, sota el llit…

Per què llegir aquest conte

Tenim a les mans un original àlbum il·lustrat amb pàgines transparents perquè el lector jugui amb la protagonista a cercar fantasmes.

És un llibre que pot ajudar a superar les pors infantils i convertir-les en un joc molt divertit.

L’autor

Oliver Jeffers  és un artista, il·lustrador i escriptor nascut accidentalment a Austràlia i criat a Irlanda del Nord.

Oliver Jeffers: libros, bibliografía y reflexiones sobre sus cuentos

Va estudiar en una escola d’ensenyament secundari especialitzada en art digital i es graduà en Comunicació Visual a la Universitat d’Ulster el 2001.

Jeffers ha cultivat diverses formes d’art com ara la pintura, instal·lacions, il·lustració, i la creació d’àlbums il·lustrats i la seva obra ha estat exposada en diverses ciutats europees, americanes i a Austràlia.

Entre nosaltres és sobretot conegut pels seus àlbums il·lustrats per a infants.

La novetat del mes és gentilesa de la llibreria La Mulassa.

Aayla Green