Cuento de hadas d’Stephen King

Cuento de hadas d’Stephen King

La novetat d’adults d’aquest mes d’octubre a la biblioteca Joan Oliva és la novel·la Cuento de hadas d‘Stephen King.

Gentilesa de Llibreria Llorens.

Com ja indica el títol, tot sembla indicar de quin tipus d’història us podeu trobar entre les pàgines d’aquesta narració. Doncs no esteu errats, és una història de fantasia en què apareixen el bé i el mal i tot allò de sobrenatural que té el fet de viure.

Coberta de Cuento de hadas
Coberta Cuento de hadas

De què va exactament la novel·la?

La novel·la narra la vida de Charlie Reade, un noi adolescent de disset anys que té una vida normal. Tanmateix no és tan normal. La seva mare va ser atropellada quan ell tenia quinze anys la qual cosa portà el pare a beure. Ja de ben jovenet va haver d’ocupar-se del pare i d’ell mateix.

Té, però, dos amics inseparables: una gossa anomenada Radar i el seu amo, Howard Bowditch. En Bowditch és un avi que viu sol en una casa enorme al capdamunt d’un turó. La peculiaritat és que té un cobert tancat amb pany i forrellat del qual, a vegades, surten fins i tot sons estranys.

Quan l’avi mor, aquest deixa al noi una cinta de casset que conté una història increïble i el gran secret que Bowdich ha guardat durant tota la seva vida: dintre del cobert existeix un portal que condueix a un altre món.

-Creo que estoy sufriendo un infarto, Charlie. Mejor dicho, no me cabe duda.

-¿Has llamado…?

-Te he llamado a ti, así que calla y escucha. Hay un abogado. Leon Braddock, en Elgin. Hay una cartera. Debajo de la cama. Todo lo demás que necesitas está también debajo de la cama. ¿Me has entendido? Debajo de la cama. Cuida de Radar y, cuando lo sepas todo, decide… -Jadeó-. ¡Joder, qué dolor! ¡Quema como arrabio en la fragua! Cuando lo sepas todo, decide qué quieres hacer con ella.

Fragment, pàg. 215, Cuento de hadas

L’autor

Stephen King. Font:Wikipedia
Stephen King. Font:Wikipedia

Sobre Stephen King us podem dir molta informació i de segur que la majoria ja la sabeu. L’anomen el rei del terror, perquè la majoria de les seves novel·les pertanyen a aquest gènere, encara que també n’ha escrit de suspens, ciència-ficció i fantasia. Algunes de les seves obres també han estat adaptades al cinema.

A les biblioteques de Vilanova podeu trobar els llibres i les adaptacions cinematogràfiques d’aquest magnífic escriptor nord-americà, autor de més de seixanta llibres tots ells best-sellers internacionals.

Així mateix desitgem que amb aquesta nova fantasia, Cuento de hadas d’Stephen King, t’ho passis d’allò més bé!

Per acabar, dir-vos que al nostre blog Llibres i més trobareu altres entrades dedicades a aquest autor:

Goldfinch