Concurs Ho veig negre! Segona edició

Concurs Ho veig negre! Segona edició

La biblioteca Joan Oliva i Milà convoca el segon concurs de lectura de gènere negre Ho veig negre!

Si sou aficionats a la novel·la negra i policíaca, de ben segur us ho passareu d’allò més bé alhora que optareu a diferents premis.

I què és el que heu de fer? Doncs l’objectiu del concurs és ben fàcil: Heu de llegir el màxim de títols possible d’una selecció feta de quinze llibres i respondre correctament la pregunta relacionada amb el llibre. Com que us facilitarem desordenats els títols de les novel·les i les seves preguntes, haureu d’esbrinar la correspondència llibre-pregunta. Tot i això, un cop llegida la novel·la identificareu fàcilment quina pregunta heu de contestar.

Com hi podeu participar?

Participar a Ho veig negre! és molt senzill. Només cal que us incriviu prèviament mitjançant aquest formulari o trucant a la biblioteca Joan Oliva i Milà (93.893.20.39). Un cop inscrits, haureu de fer arribar les respostes, junt amb les vostres dades personals, a la biblioteca Joan Oliva o al correu b.vilanovag.jo@diba.cat (a les bases, hi trobareu la butlleta).

El concurs començà dilluns 20 de juny de 2022 i teniu, com a màxim, fins al proper dissabte 25 de febrer de 2023 per fer-nos arribar les vostres respostes.

Selecció de títols per al concurs
Selecció de títols per al concurs

Qui guanyarà el concurs?

Guanyarà Ho veig negre! el concursant que lliuri més respostes correctes. I no només hi haurà un guanyador, sinó també un segon i un tercer classificat. A les bases hi podeu consultar els premis.

El resultat del concurs es farà saber a partir del 4 de març de 2023 i es publicarà a les xarxes socials de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú.

Selecció de títols per al concurs
Selecció de títols per al concurs

Bases del Concurs

Podeu consultar les bases al complet fent clic a continuació:

Selecció de títols per al concurs
Selecció de títols per al concurs

Els 15 títols seleccionats per al concurs

Tot seguit, els 15 llibres que formen part de la selecció:

Així doncs, no deixeu passar aquesta oportunitat de guanyar un premi alhora que passeu una bona estona llegint. Quinze bones novel·les per passar un estiu ben entretingut!

I no deixeu de consultar el nostre blog Llibres i més si sou aficionats al gènere negre. No només hi podeu trobar informació sobre les darreres novetats literàries, sinó també sobre totes les activitats relaciones amb el gènere.

Funny Girl