Novel·la negra i policíaca, darreres novetats

Novel·la negra i policíaca, darreres novetats

Presentem algunes de les novetats de novel·la negra i policíaca que ja podeu agafar en préstec. Misteri a Deià, El proyecto, La ladrona de huesos i El libro negro de las horas són només alguns exemples de tot el fons de novel·la policíaca que teniu al vostre abast. Així que si sou aficionats al gènere, a continuació hi trobareu informació d’interès.

Misteri a Deià. Xavier Moret

Coberta del llibre "Misteri a Deià"

L’escriptor i periodista Xavier Moret és autor d’un bon grapat de llibres de viatges. No en va, és una apassionat viatger que ha visitat al voltant de 150 països d’arreu del món. A més a més de llibres de viatges, Moret ha escrit novel·la, algunes de les quals protagonitzades pel detectiu Max Riera.

El personatge de Max Riera, detectiu “alternatiu”, va néixer ara fa vint-i-cinc anys. La primera vegada que va aparèixer en una novel·la va ser a Qui paga, mana (1997). D’aleshores ençà, Xavier Moret l’ha fet protagonitzat d’altres llibres com ara Formentera Blues (2019) i ara, Misteri a Deià (2022).

A Misteri a Deià, en Max Riera investigarà la desaparició d’un poeta ucraïnès, en Jonàs, obsessionat amb la figura d’en Robert Graves, mort a Deià dècades abans. Una barreja de novel·la policíaca i llibre de viatges ambientada a la Serra de Tramuntana.

El proyecto. Courtney Summers

"El proyecto" de Courtney Summers

La jove escriptora canadenca Courtney Summers (1986) va debutar l’any 2008, amb només vint-i-dos anys, amb Cracked Up to Be. Amb aquesta primera novel·la ja va ser guardonada amb el Premi Cybils en la categoria de ficció per a joves adults.

Des d’aleshores, Summers ha publicat set llibres més. L’editorial La Galera ha publicat, fins ara, a casa nostra tres dels seus llibres: Sadie, El último grito i, darrerament, El proyecto, novetat de novel·la negra i policíaca la Joan Oliva.

El proyecto és una novel·la juvenil protagonitzada per dues germanes que han passat per un tràgic episodi familiar. La mort dels pares i les greus ferides que una de les germanes, la Lo, ha patit empeny la Bea al si d’una organització anomenda El Proyecto Unidad. Amb clars trets sectaris, un cop recuperada, la Lo mirarà de rescatar la germana de l’organització i del seu líder, en Lev Warren.

La ladrona de huesos. Manel Loureiro

L’editorial Planeta acaba de publicar la darrera novel·la de l’escriptor i també presentador de televisió Manel Loureiro (1975). L’autor va començar escrivint en un blog Apocalipsis ZEl principio del fin, la seva primera novel·la. L’èxit a internet va fer que el text esdevenís llibre i que aconseguís, a més a més, un notable èxit. Des de llavors, Loureiro ha escrit d’altres novel·les, com per exemple, La puerta (2020).

"La ladrona de huesos" de Manel Loureiro

Enguany, ha publicat La ladrona de huesos, un thriller ambientat al Camí de Sant Jaume que ja podeu reservar a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

En paraules del mateix autor, “el Camí no és un lloc, és una experiència” i aquest és, sens dubte, el paral·lelisme que s’estableix amb la protagonista de la novel·la. La Laura com a conseqüència d’una experiència traumàtica ha perdut bona part dels seus records. La seva parella, en Carlos, li ofereix el seu recolzament, per això, quan ell desapareix de sobte, la Laura accepta el repte que li proposen per tal de salvar-lo. “Només” cal que executi el robatori de les relíquies de l’Apòstol de la Catedral de Santiago de Compostela. Tot un repte que mantindrà els lectors ben enganxat a les pàgines de la novel·la.

El libro negro de las horas. Eva García Sáenz de Urturi

"El libro negro de las horas", d'Eva García Sáenz de Urturi, publicat per l'editorial Planeta.

En darrer lloc i també publicat per l’editorial Planeta, fem cinc cèntims del darrer llibre d’Eva García Sáenz de Urturi, El libro negro de las horas.

La darrera novetat que us presentem farà les delícies de tots aquells que van gaudir amb l’inspector Unai López de Ayala “Kraken. I és que Sáenz de Urturi ha recuperat el personatge protagonista de la Trilogia de la ciudad blanca amb què va aconseguir tants èxits i bones crítiques. Aquest 2022, ha publicat El libro negro de las horas.

Kraken ha passsat d’inspector a instructor especialitzat en perfils criminals i rep una trucada ben estranya. Té una setmana per recuperar un valuós llibre, que dona nom a la novel·la, si no vol que matin la seva mare. Però com poden amenaçar de matar algú que fa dècades que ja és morta?

Disponibilitat en els catàlegs:

Aquestes són només algunes de les novetats de novel·la negra i policíaca que podeu agafar en préstec a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú. Si voleu estar informats de totes les novetats relacionades amb aquest gènere, recordeu que podeu seguir el nostre blog.

logotip next generation - Novel·la negra i policíaca, darreres novetats

Funny Girl