El gran llibre de la Mare Terra

El gran llibre de la Mare Terra

Sabieu que les llúdrigues s’agafen de la mà com nosaltres? O que els bernats ermitans tenen casa? I que les papallones tenen una hora d’anar a dormir? 

El gran llibre de la Mare Terra és una forma de celebrar les meravelloses connexions entre nosaltres els humans i la Natura.

Perquè tots som part de la Natura o Mare Terra, i la Natura és part de tots. I aquesta publicació connecta als joves lectors de tot el món emfatitzant que tots pertanyem a la Mare Terra.

GRAN LLIBRO DE LA MARE TERRA CAT 02 72 - El gran llibre de la Mare Terra

Amb els nens al centre de cada pàgina il·lustrada, aquest llibre estableix paral·lels entre la manera en què humans, plantes i animals vivim i ens interrelacionem.

Què trobem dins del llibre?

Si voleu saber quants som, si tots som únics, què són els cicles de muda, qui són els amics del sol, si estem en un planeta caca, si saps notar l’aire que ens envolta, si són importants els dies de pluja, si podem o hem de treballar en equip, qui són els caçadors i els recolectors, si sabem donar i rebre…aquest llibre us donarà totes aquestes respostes i moltes més.

GRAN LLIBRO DE LA MARE TERRA CAT 04 72 1024x757 - El gran llibre de la Mare Terra

Segons el mateix autor, Yuval Zommer, “des de l’aire que respirem i el menjar que ens alimenta, fins a les aventures i les alegries que experimentem…sempre trobaràs una connexió amb la Natura en cada part del nostre ser. I com més puguem connectar amb la Natura, més connectarem amb nosaltres mateixos”.

GRAN LLIBRO DE LA MARE TERRA CAT 01 72 - El gran llibre de la Mare Terra

Tots respirem el mateix aire i ens escalfem amb el mateix sol, creixem, ens adaptem a les estacions i convivim amb grups familiars.

El missatge del llibre sobre tenir cura de la natura inspirarà els lectors de totes les edats i animarà a brotar una nova generació d’ecologistes.

Dedicatòria de Yuval Zommer

“M’agradaria dedicar aquest llibre a tots els nens i nenes que els agradi enfilar-se als arbres, córrer descalços, xipollejar en els bassals, cantar amb els ocells, buscar cuques, assaborir flocs de neu i comptar estrelles.

GRAN LLIBRO DE LA MARE TERRA CAT 03 72 - El gran llibre de la Mare Terra

Perquè tots som part de la Natura i lanatura és àrt de tots….”

L’autor

Es va graduar al Royal College of Art de Londres, amb un Màster en Il·lustració i ha treballat com a director creatiu per a importants agències de publicitat.

Però la seva veritable passió són els llibres il·lustrats, el que l’ha portat a convertir-se en un reconegut autor de llibres informatius per a nens.

Yuval Zommer - Editorial Juventud

La seva il·lustrada sèrie Bestioles s’ha publicat en 24 idiomes a tot el món i ha estat seleccionada per rebre nombrosos premis, entre ells els UKLA Book Awards 2018 i 2019, The English Association Nonfiction Award 2017 & 2019 i el Premi Made For mums 2018 i 2019.

Aquesta és la novetat del mes de març de la Sala Infantil de la Biblioteca Armand Cardona, és una gentilesa de la Llibreria La Mulassa i està publicat per Editorial Joventut.

Aayla Green