Dame un bocado d’Aleksandra Mizielinska.

Dame un bocado d’Aleksandra Mizielinska.

La novetat d’aquest mes de gener a la sala infantil de la biblioteca Joan Oliva és Dame un bocado d’Aleksandra Mizielinska i que inicia aquest nou any 2022. Editat per Maeva Young i gentilesa de llibreria La Mulassa.

Coberta Dame un bocado
Coberta Dame un bocado

En aquest magnífic llibre, ple d’il·lustracions, trobareu receptes i sabors de tot el mon. Des d’Europa a Àsia, passant per Àfrica, Amèrica i Oceania. Els quatre continents tenen representació. Així podreu llegir com es fan plats de Turquia, Iran, Israel, Xina, India, el Japó, Vietnam, Mèxic, Estats Units d’Amèrica, el Perú, Brasil, Alemanya, Egipte, Etiòpia, Nigèria, França, Itàlia, Polònia, Rússia, el Marroc, Grècia, Hongria, Espanya…

En les làmines anteriors us presentem una recepta i alguns productes típics de dos països que es troben en dos continents diferents. Un és americà i l’atre asiàtic.

Primer, la chocotorta, un pastís de galetes típic de l’Argentina.

Segon, productes molts bons del Vietnam, però desconeguts per a nosaltres: menta vietnamita, plàtan, mango, rambutà, mangostà

A continuació, Mèxic és el país que ens acompanya ple de farina de blat de moro, de farina de blat, aigua, sal, margarina, formatge fos, carn i verdures. De segur que la boca se us desfà!!

Noms com

torta, taco, enchilada, quesadilla no ens són gens desconeguts, ja que hi ha una gran quantitat de restaurants que ofereixen aquest tipus de menjar. A Dame un bocado podreu fer realment una mossegada a aquestes propostes i a d’altres més…

Detall
Detall

Aquesta volta el mon a través de plats i ingredients us obrirà la gana i també la curiositat per saber més sobre les receptes que trobareu. A més a més, descobrireu d’on provenen les patates, el blat de moro, com es preparen plats ben diferents. Són vint-i-sis els països dels cinc continents que t’acompanyaran en aquest viatge deliciós!

Per acabar dir-vos que si no teniu gana, aquest llibre us en farà venir molta!! Dame un bocado d’Aleksandra Mizielinska, nyam!!

Altres llibres d’aquesta autora que podeu trobar al Catàleg Aladí.

Goldfinch