Estels i formigues

Estels i formigues

Estels i formigues, de l’autor vilanoví Sebastià Serra, és un àlbum que ajuda a desenvolupar la capacitat d’observació dels infants a través dels dibuixos, en un viatge pels planetes, la natura i els animals.

El món no s’atura

Una formiga surt del seu cau i observa els planetes dalt del cel.

Un moment…Són el planetes el que veu? O són les pigues d’algú que llegeix un llibre damunt l’herba? I quin llibre està llegint?

Estels i formigues - El Cep i La Nansa

Aquest àlbum està pensat per a desenvolupar la capacitat d’observació dels infants qui descobriran en les il·lustracions mil i un detalls.

Els amants dels planetes, la natura i els animals quedaran captivats en les seves pàgines.

El fil de la història ens fa prendre consciència de la sort que tenim de formar part d’un univers on tot està connectat.

Les il·lustracions plenes de detalls amb unes frases amb rima plenes de vida i que ens encoratgen a valorar les petites coses.

Així doncs l’autor ens proposa un viatge ben divertit per descobrir el món que ens envolta i sobretot la bellesa que hi ha a la natura.

Passarem de les rutines de les formigues a descobrir les diferents fases de la lluna per acabar contemplant els planetes que ens acompanyen des de fa mil·lennis.

Sebastià Serra

Nascut a Vilanova i la Geltrú, és un il·lustrador de referència en l’àmbit de la literatura infantil i juvenil.

Sebastià Serra, il·lustrador del llibre El llapis de la Rosalia - YouTube

Publica llibres per tot el món i ha col·laborat en revistes reconegudes i també ha exposat per tot el món i ha obtingut diversos premis.

Estels i formigues és una gentilesa de la llibreria La Mulassa.

Aayla Green