Premonición i La casa de las novias. Novetats de gènere negre.

Premonición i La casa de las novias. Novetats de gènere negre.

Aquesta setmana la biblioteca Joan Oliva i Milà exposa com a novetat dues novel·les de gènere negre i policíac. Són Premonición, de l’escriptora Rosa Blasco i La casa de las novias de Jane Cockram.

Premonición. Rosa Blasco

"Premonición" de Rosa Blasco

La doctora Rosa Blasco acaba de publicar Premonición, la seva tercera novel·la.

Blasco excerceix com a metge de família a Tudela (Navarra) i des de ben petita és una gran aficionada a la lectura. D’uns anys cap aquí, va decidir que volia escriure les seves pròpies històries. D’aleshores ençà, n’ha publicat tres: El sanatorio de la provenza, La sangre equivocada i, ara, Premonición.

La protagonista de la novel·la que aquesta setmana és novetat a la Joan Oliva i Milà és la forense Simonetta Brey.

Tot i ser forense, Brey arriba a Menorca per ocupar una plaça com a metge de família. Ningú no en sap res del seu passat..i així ha de continuar.

Brey va perdre la seva feina com a forense temps enrere, quan un delicte professional la va fer ingressar a la presó. Tot i això, un antic col·lega, el comissari de policia Darío Ferrer l’ha fet venir fins a Menorca per col·laborar en la investigació d’uns crims. Aquesta feina d’incògnit ha de servir per reduir la seva condemna alhora que li permetrà reconduir la seva trajectòria professional com a doctora a l’atenció primària.

I és que en els darrers mesos, tres metges han mort a Menorca suposadament de mort natural, tot i que la intuïció de Ferrer l’empeny a continuar investigant. No ho farà tot sol, evidentment. Brey col·laborà en la investigació.

Desitgem que us agradi aquest primer cas de Simonetta Brey.

La casa de las novias. Jane Cockram

L’escriptora australiana Jane Cockram va debutar amb La casa de las novias, la seva primera novel·la.

No era, però, fins a la publicació d’aquest primer llibre cap neòfita en el món de la literatura. Cockram havia treballat per a l’editorial Pan Macmillan i per a la cadena de llibreries Borders.

Ara, de la mà de HarperCollins, arriba a casa nostra la seva primera novel·la.

"La casa de las novias" de Jane Cockram

Miranda Courtenay, una influencer que no passa pel seu millor moment professional, és la protagonista de La casa de las novias.

Arran d’una carta que li envia un familiar, Miranda torna a la casa familiar a Anglaterra, concretament a Barnsley. Allà, la casa de la seva família materna s’ha reconvertit en un hotelet que regenta la dona d’uns dels seus oncles.

La mare de la Miranda va morir quan ella era molt petita, així que són molts els secrets familiars que la Miranda desconeix.

Ambient gòtic en aquesta novel·la de suspens psicològic que ja podeu reservar a les biblioteques.

  • La casa de las novias (Aladí)

Aquesta setmana, dues novel·les de gènere negre i policíac entre les novetats.

Logo Generalitat de Catalunya

Funny Girl