En plena noche. Mikel Santiago. Gènere negre

En plena noche. Mikel Santiago. Gènere negre

La novel·la de gènere negre que us acompanya en aquest article és En plena noche de Mikel Santiago.

Mikel Santiago presenta En plena noche

Illumbe, el poble costaner basc, és on transcorre l’acció d’aquesta novel·la. És un poble fictici, però no desconegut per als lectors de Santiago, ja que l’anterior novel·la, El mentiroso, transcorre en el mateix poble.

I quina és la història?

En primer lloc, han passat vint anys des que Diego Letamendia, una estrella de rock en declivi, va actuar per última vegada a Illumbe, el seu poble natal.

Coberta En plena noche
Coberta En plena noche

En segon lloc, aquella nit va ser el comiat de la seva banda i del grup d’amics, com també de la desaparició de la Lorea, la seva parella.

En tercer lloc, la policia no va treure mai l’entrellat del que va passar amb la noia, i Diego va encetar una exitosa carrera en solitari i mai més va tornar al poble.

Però, quan un dels membres la banda mor en un estrany incendi, decideix tornar a Illumbe. Es trobarà amb els antics amics, els qual ja cap és el que era.

Finalment, unes quantes qüestions: és possible que l’incendi no fos intencionat? És possible que tot estigui relacionat i després de tants anys en Diego trobi noves pistes sobre el que va passar amb Lorea?

Tot això i més us espera…

logo blog genere negre AMB LLETRES 1 - En plena noche. Mikel Santiago. Gènere negre

És una narració que atrapa i com més t’endinses en la seva lectura més atrau. Els personatges del grup musical estan molt ben treballats, els diàlegs entre els quals permeten de descobrir com són i com actuen.

La descripció de l’ambient musical i dels concerts de rock demostra que l’autor és una persona que el coneix molt bé, ja que ell també es va dedicar a la música.

Altres novel·les de Mikel Santiago que pots trobar al Catàleg Aladí i a l’eBiblio:

Cobertes
Cobertes

Esperem que aquesta novel·la ambientada al País Basc i amb rerefons musical, us agradi!

Logo Generalitat 2 - En plena noche. Mikel Santiago. Gènere negre

Goldfinch