I més novetats infantils…

I més novetats infantils…

Seguim amb més novetats de les sales infantils…que no faltin lectures durant aquest estiu!

En primer lloc, us presentem El casament de Jessica Love.

El casament. Jessica Love

Coberta de l'àlbum "El casament"

En Julià i la seva àvia – personatges que ja vam conèixer en l’àlbum de Sirenes – van a un casament en un parc de la ciutat de Nova York.

En Julià hi coneixerà la Marisol i junts s’ho passaran d’allò més bé jugant i  solucionant alguna entremaliadura amb força imaginació.

El casament és un bonic àlbum il·lustrat en què Jessica Love ens torna a mostra la diversitat i torna a trencar amb nombrosos estereotips. Hi destaquen els colors de les  il·lustracions que transmeten emocions i l’alegria de la festa que s’hi celebra.

Disponibilitat en els catàlegs.

En segon lloc, Els estels de Jacques Goldstyn.

Els estels. Jacques Goldstyn

"Els estels" de Jacques Goldstyn

En Jacob ha de tenir cura de les seves germanes petites i aprendre a dur el negoci familiar, però ell pensa tot el dia amb els estels i el fascinant món de l’espai, el seu somni és ser astronauta o treballar a la NASA.

L’Aisha també ha de cuidar-se dels seus germans i sobretot respectar la seva cultura familiar, però a ella l’apassionen els estels i descobrir els secrets de l’Univers.

En Jacob i l’Aisha es troben al parc i allà inicien una bonica amistat que no serà gaire ben rebuda per les seves comunitats.

Els estels és un llibre que ens parla de les ganes d’aprendre, de la superació dels prejudicis i, per damunt de tot, d’una gran amistat. S’hi aborda el tema de les religions d’una forma delicada i amb humor, valorant-ne per damunt de tot allò que ens uneix.

Aquest llibre ha estat guanyador del XXII Premi Llibreter 2021 d’Àlbum il.lustrat.

Disponibilitat en els catàlegs.

Per acabar, desitgem que us agradin aquestes novetats de les sales infantils. No deixeu de passar per les biblioteques de Vilanova i la Geltrú perquè les sales infantils són plenes de llibres esperant-vos!

Funny Girl