Novetats per als petits

Novetats per als petits

Pensant en els més petits de la casa, des de les biblioteques de Vilanova i la Geltrú us presentem una tria de novetats per llegir durant l’estiu. Comencem amb les tres primeres:

Aquest llibre és de gossos. Judith Henderson i Julien Cgung (il·lustracions)

Coberta del llibre "Aquest llibre és de gossos"

T’agrada córrer darrere d’una pilota? Saps remenar la cua quan estàs content? T’agrada que et gratin darrere de les orelles?

Aquestes i d’altres preguntes són les que li fan un  grup de gossos desconfiats a un conill que intenta demostrar que compleix els requisits per ser inclòs en un llibre de gossos.

Aconseguirà l’atrevit conill superar totes les proves?

Aquest llibre és de gossos no només és un àlbum amb unes il·lustracions i uns diàlegs genials i divertits, sinó que aborda qüestions com ara la identitat, la comunitat i la inclusió. Però el que hi ha en joc és que en el fons el que realment compta no són les aparences sinó l’interior!

Disponibilitat en els catàlegs:
  • Aquest llibre és de gossos (Aladí)

El cap als núvols. Bernat Cormand

Coberta de "El cap als núvols"

L’Elies té onze anys, l’any passat  va patir bullying per part d’alguns companys de classe, però aquest nou curs tot és diferent. Hi ha un nou nen a la classe, el Tomàs.

Aquesta és una història bonica, tendra i natural. Explicada amb un llenguatge planer i amb unes il·lustracions acurades que ens parla de l’enamorament, de l’amor, de la família, de l’amistat i de la por a la diferència.

Així en Bernat Cormand ens deixa una fantàstica novel·la en què visualitza l’amor homosexual amb una gran sensibilitat.

Disponibilitat en els catàlegs:

Raigs de sol per esmorzar. Michael Holland i Philip Giordano (il·lustracions)

Coberta del llibre "Raigs de sol per esmorzar"

Sabies que hi ha molts països que tenen una planta o una flor com a símbol?

T’has preguntat mai d’on venen els cereals que menges per esmorzar?

Saps que l’espígol és un sedant suau i per això ajuda a conciliar la son?

Si ets curiós de mena, en aquest llibre hi trobaràs la resposta a moltes preguntes com aquestes. I és que Raigs de sol per esmorzar és tot un homenatge a les plantes que omplen la nostra vida, des de la que serveix per fer la pasta de dents mentolada fins a la samarreta de cotó.

Disponibilitat en els catàlegs:
  • Raigs de sol per esmorzar (Aladí)

Així doncs, esperem que us hagi agradat aquesta tria de novetats. Esteu atents al nostre blog i n’hi trobareu moltes més!

Funny Girl