El cel d’Hélène Druvert. Un meravellós llibre!

El cel d’Hélène Druvert. Un meravellós llibre!

La novetat infantil d’aquest mes de juliol és El Cel d’Hélène Druvert editat per Maeva.

Gentilesa de Llibreria La Mulassa.

Coberta d’El cel
Coberta d’El cel

Un viatge extraordinari per l’aire!

Des de l’antiguitat, els éssers humans han observat el cel per a estudiar-lo i interpretar-lo mentre somiaven amb explorar-lo.  Ara ens toca a nosaltres!

Detall I
Detall I

Quins són els fenòmens meteorològics que pertorben el cel, els animals i les màquines voladores que el creuen, els astres que el guarneixen? Aprendràs a reconèixer els núvols, entendràs la pol·linització, contemplaràs el vol dels ocells migradors, presenciaràs un tornado o un eclipsi, recorreràs les capes de l’atmosfera i pujaràs cada vegada més amunt, fins als estels. Quin viatge, però, més bonic i fascinant, oi?

Detall II
Detall II

El cel a l’abast de la teva mà gràcies a aquest viatge enlluernador acompanyat d’encunys fets amb làser i solapes.

Passaràs els fulls amb entusiasme i curiositat, ja que el troquelat et fa somniar en llocs que has vist moltíssimes vegades quan aixeques la vista al cel. 

Detall III
Detall III

L’autora

Hélène Druvert és una il·lustradora i dissenyadora que treballa el paper i la roba. Els nens i els viatges són les seves fonts d’inspiració. Li agrada passar d’un món a un altre i fer de tot i més: llibres infantils, paper troquelat, disseny tèxtil per a la llar, embolcalls, taules de surf, vitrines… Viu a París i al País Basc on es dedica a la serigrafia i a crear els seus llibres.

Altres llibres que pots trobar d’aquesta autora al Catàleg Aladí.

Finalment et direm que amb El Cel d’Hélène Druvert viatjaràs per un espai de molts colors!

Goldfinch