Ales de plata

Ales de plata

Camilla Läckberg explora noves facetes del thriller amb la sèrie Revenge, de la qual formen part La gàbia d’or i Ales de plata.

En aquesta ocasió, la protagonista és sense cap mena de dubte una dona imparable, disposada a tot per defensar la seva dignitat.

No està gens malament com a presentació del que trobarem dins la trama, oi?

La Faye mai no es dona per vençuda

La protagonsita gaudeix del poder i l’estatus que sempre havia desitjat.

Revenge, la seva empresa de cosmètics, és una corporació d’èxit internacional, i ella viu una vida exuberant a Itàlia amb la seva filla, envoltada dels luxes que s’ha guanyat amb el seu esforç.

4 mascarillas faciales que puedes hacer fácilmente en casa - Falling for A

Però quan la nova sucursal de Revenge és a punt d’implantar-se als Estats Units, una amenaça s’abraona sobre l’empresa.

Per tant, Faye torna a Estocolm per prendre, un cop més, les regnes del seu destí.

Amb l’ajuda d’un grup de dones seleccionades meticulosament per passar a l’ofensiva, Faye es posarà en peu de guerra per preservar allò que li pertany.

La segona entrega de la sèrie Revenge, és un thriller excepcional sobre fins on està disposada a arribar una dona per defensar la pròpia dignitat i la de la seva família.

La novel.la

Així doncs ens trobem davant d’una història de venjança, traïció, violència i redempció.

Una escritura ben elaborada que porta la venjança femenina uns extrems quasi impensables, on la lluita reivindicativa pels drets de les dones es barreja amb la trama, on hi trobem sang, plaer, poder i intriga.

L’autora

Camilla Läckberg, nascuda l’any 1974 és l’autora de novel·la negra escandinava més popular.

Camilla Läckberg: «Parece que la traición es solo cosa de hombres»

Les seves obres han assolit el reconeixement de la crítica i de milions de lectors als 55 països on han estat publicades, en 38 llengües, i també els principals premis de novel·la negra.

En català, Amsterdam Llibres ha publicat La princesa de gelLes filles del fredEmpremtes que mai s’esborrenCrim en directeL’ombra de la sirenaEls vigilants del far, La mirada dels àngels i El domador de lleons.

Com a curiositat, trobem que totes les seves novel.les estan situades a la seva terra natal.

I sempre compten amb Erica Falck i Patrik Hedström de protagonistes. 

Si voleu saber quines novel.les de Camilla Läckberg estan disponibles a les Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, només heu de clicar l’enllaç al catàleg.

La novetat del mes és gentilesa de Llorens Llibres.

Aayla Green