Collita 2020

Collita 2020

Com ja és habitual quan tenim Sant Jordi a tocar, us presentem la Collita 2020 de Novel·la Negra i Policíaca.

La biblioteca Joan Oliva i Mila, de Vilanova i la Geltrú; la Bòbila, de l’Hospitalet de Llobregat; la biblioteca Districte 6, de Terrassa i la biblioteca Montbau-Albert Pérez Baró, de Barcelona estan especialitzades en aquest gènere. Anualment, fan un recull de títols que han estat publicats l’any anterior i que podeu trobar a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Si voleu saber-ne la disponibilitat, només cal que feu clic damunt dels títols, a la mateixa guia.

Collita 2020

A més a més, podeu descarregar-vos l’arxiu, a continuació:

Si sou aficionats a la Novel·la Negra, podeu consultar tots els títols que tenim a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú, a través del catàleg Aladí. i si el llibre digital és la vostra opció, recordeu que a eBiblio hi ha també novel·la negra al vostre abast.

I no deixeu d’anar fent una ullada al nostre blog Llibres i +. Hi trobareu molta informació sobre el gènere policíac.

Funny Girl