Lectura en veu alta per a persones amb discapacitació visual

Lectura en veu alta per a persones amb discapacitació visual

El passat dissabte 16 de gener va tenir lloc la sessió mensual de les Lectures en Veu Alta per a Persones amb Discapacitat Visual. Tota vegada que no es pot fer de manera presencial, com en les darreres vegades que s’ha reunit el club, s’ha fet un àudio. D’aquesta manera s’ha fet arribar a tots els participants del grup.

També ho volem compartir amb totes les persones seguidores del Blog de les Biblioteques.

Tenint en compte que la ciutat ha celebrat fa pocs dies Els Tres Tombs, la seva Festa Major d’hivern, hem escollit una lectura relacionada amb aquesta festa.

cartell tres tombs - Lectura en veu alta per a persones amb discapacitació visual

El llibre…

La lectura ha estat dons un dels texts del llibre Sant Antoni Abat i el tr3s Tombs de Vilanova. La Gran Feta d’un Sant Barbut, editat l’any 2003 a la col·lecció Biblioteca Antina del Cep i la Nansa, escrit pel Joan Martorell i la Trinitat Gilbert, i il·lustrat amb fotografies del Carles Castro..

Al catàleg de la xarxa de biblioteques podeu consultar tots el llibres disponibles a ser consultats i/o prestats relacionats amb els Tres Tombs de Vilanova.

Aquest és un llibre molt enriquidor que ens narra històries del nostre entorn més proper, de la nostra Festa Major d’Hivern, Sant Antoni i els Tres Tombs, emmarcada en les festes populars i tradicionals de la ciutat.

Eva Bolaño - Lectura en veu alta per a persones amb discapacitació visual

La narradora del text ha estat la il·lustradora i ninotaire Eva Bolaño, usuària i col·laboradora apreciada de les biblioteques de la ciutat.

L’Eva ha escollit el text El Millor Premi, de Trinitat Gilbert

Us deixem amb l’àudio i esperem que us agradi.

J. Walquer