La chica de nieve. Javier Castillo

La chica de nieve. Javier Castillo

“Lo peor siempre se fragua sin que lo puedas intuir”

La chica de nieve. Javier Castillo
Coberta del llibre La chica de nieve

Javier Castillo (Màlaga, 1987) s’ha convertit en un dels darrers èxits del panorama literari. Treballava com a economista, tot i que escrivia des de ben petit i, ja de gran, cada vegada que tenia una estona disponible. Escrivia fonamentalment relats curts fins que un dia li va sorgir la idea per a El dia que se perdió la cordura, que va veure la llum gràcies a l’autoedició. El gran nombre de seguidors que va arreplegar aquesta primera novel·la va propiciar l’èxit posterior. Poc després publicabava la seva segona novel·la, El dia que se perdió el amor (2018). Darrerament, ha publicat Todo lo que sucedió con Miranda Huff (2019) i, enguany, La chica de nieve, ambdues (com les anteriors) dins del gènere del thriller.

La trama de La chica de nieve té lloc a Nova York. Allà, durant la cabalcada d’Acció de Gràcies de 1998, la petita Kiera Templeton, de només tres anys, desapareix entre la multitud. Malgrat la recerca policial, res no se sabrà de la petita fins que el 2003, el dia que la Kiera faria vuit anys, els seus pares reben una cinta VHS en què es pot veure la nena jugant en una habitació.

Prendrà el protagonisme de la novel·la la jove estudiant de periodisme Miren Triggs. Al marge de la investigació policial, la Miren n’iniciarà una de paral·lela amb la ferma intenció d’aclarir els fets.

Primeres pàgines:

El mateix Javier Castillo ha reconegut que el personatge de Miren Triggs és el “més poderós” que ha escrit mai i que, molt probablement, iniciarà una sèrie de llibres amb la periodista com a protagonista.

A partir de dissabte, La chica de nieve serà la novetat de gènere negre de la Joan Oliva i Milà.

Disponibilitat en els catàlegs:
Logo Generalitat de Catalunya

Funny Girl